29 / 03 / 2024

Başiskele köy yolları yenileme

Başiskele köy yolları yenileme

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylere ulaşım sağlayan grup köy yollarında yenileme çalışması yapıyor. Bu kapsamda Yuvacık baraj yolu olarak bilinen grup yolunda da asfaltlama çalışması yapıldı.

Kıyıda köşede eurosu olanlar baksın! Euro bugün ne kadar oldu? 15 Mayıs 2023 Euro/TL kuru

Seçim sonrası döviz kurlarındaki hareketlilik devam ediyor. Euro kuru güne yükselişle başladı. Kıyıda köşede eurosu olanlar baksın! Euro bugün ne kadar oldu? 15 Mayıs 2023 Euro/TL kuru.

Euro 5 gün sonra bu kadar olacak! Geri sayım başladı! Kıyıda köşede 1 euro bile olanlar hemen baksın

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını 5 gün sonra açıklayacak. Geri sayım başladı. İşe euro böyle olacak. Kıyıda köşede 1 euro bile olanlar hemen baksın.

Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar planınızı şimdiden yapın! Kırmızı kodla uyarı geldi! Euro böyle olacak! 

Euro kuru dolar karşısında değer kazanmaya devam ederken yatırımcılar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar için kırmızı kodla uyarı geldi. İşte euro böyle olacak, şimdiden planınızı yapın.

Euro 14 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar gardınızı alın

Euro, ABD doları karşısında güçlenmeye devam ediyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0355 bandında işlem görüyor. Euronun kaderini belirleyecek olan kritik gelişmeye 14 gün kalırken euronun yönü şekillenmeye başladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar dikkat!

Başka Köy Milas nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi!

Başka Köy nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Başka Köy Milas'ta her şeye yeniden başlayın! 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı!

"Yaşam Burada Çok Başka" sloganıyla lanse edilen Başka Köy Milas projesinde 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Balıkesir Karyağmaz köyü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor! 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı köy, 2010'daki Bakanlar Kurulu'nun kararı ile Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Yalıntaş Mahallesi'nde inşa edilen konutlara yerleşmeye hazırlanıyor. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

İsrail'in yıktığı Hammisa Bedevi köyü sakinleri başlarını sokacak yer arıyor!

İsrail'in işgal altında olan Hammisa Bedevi köyünü yıkmasının ardından geriye teneke parçalarından başka bir şey kalmazken, köy ahalisi kış arifesinde çocuklarına barınak bulmanın yollarını arıyor.

Kocaeli Başiskele Kaymakamlığı yıkılıyor!

Kocaeli Karşıyaka Belediyesi tarafından kullanıldıktan sonra mülkiyeti Başiskele Belediyesine miras geçen bina Başiskele Kaymakamlığı olarak kullanılmıştı. Başiskele Kaymakamlığının taşınmasının ardından yıkım kararı alındı.

Başiskele Belediyesi'nden 52.4 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiide yer alan 14 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10-11-12 Aralık 2018 tarihinde yapılacak..

Başiskele'de 52.1 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Yuvacık ve Kullar mevkiide yer alan 14 arsa ihale ile satışa sunuyor. İhale 8 Ekim'de gerçekleşecek..

Başiskele'de 51.9 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiideki 15 arsasını ihale ile satışa sunuyor. Arsaların ihalesi 26 Haziran'da gerçekleşecek...

Başiskele köy yolları yenileme Haberi

Başiskele köy yolları yenileme


 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylere ulaşım sağlayan grup köy yollarında yenileme çalışması yapıyor. Bu kapsamda Yuvacık baraj yolu olarak bilinen grup yolunda asfaltlama çalışması yapıldı. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmayla Kazandere, Servetiyecami ve Aytepe arasındaki köy grup yolu yenilendi.




10 BİN TON ASFALT


Özellikle yaz aylarında köylere, dinlenme tesislerine ve doğa yürüyüş yollarına ulaşımda kullanılan yol bölümünün asfaltlanmasıyla ulaşım konforlu hale getirildi. 7 kilometre uzunluğundaki yol kesiminde toplam 10 bin ton sıcak asfalt kullanıldı. Asfaltlamanın ardından yola emniyet çizgileri çekilerek hizmete girdi.





Kocaeli Büyükşehir...