20 / 04 / 2024

başiskelede satılık arsa

başiskelede satılık arsa

Başiskele Belediyesi, Yuvacık Yeşilyurt Mahallesi 828 ada 2 parselde bulunan 456 metrekarelik arsayı satışa çıkarttı. Konut alanı olarak ayrılan bu taşınmazın satışı 9 Kasım Pazartesi günü saat 11.00'de yapılacak.

Kocaeli Başiskele'de 1.5 milyon TL'ye satılık 4 adet arsa!

Kocaeli 3. Satış Memurluğu, Kocaeli Başiskele'deki 4 adet arsayı toplam 1 milyon 560 bin 780 TL bedelle satışa sunuyor...

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

İstanbul'un yanı başında satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar dikkat! Tarih belli oldu! 

Kocaeli ili Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, Güney Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

O ilde 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Karaman Ermenek Belediyesi tarafından, Karaman ili, Ermenek ilçesi, Seyran Mahallesi'nde yer alan 35 arsa 99 bin 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

İl Özel İdaresi'nden satılık arsa fırsatı!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez Kültür Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Mahmutbey'de 13.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Köyü'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 13 milyon 620 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Başakşehir'de 35 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 35 milyon 95 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Van Tuşba Belediyesi'nden 12.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Van Tuşba Belediyesi tarafından, Polatoğlu Mahallesi'nde bulunan arsa satılıyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 12 milyon 183 bin TL olarak belirlendi.

Elazığ Merkez'de 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ Merkez'e bağlı Şahinkaya Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Küçükçekmece'de 20 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı Merkez'deki arsa ihale ile 20 milyon TL'ye satılıyor..

Tuşba Belediyesi'nden 11.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuşba Belediyesi, Polatoğlu Mahallesi'ndeki 4 bin 685,89 büyüklüğündeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 4 Nisan'da yapılacak..

başiskelede satılık arsa Haberi

başiskelede satılık arsa

Başiskele Belediyesi, Yuvacık Yeşilyurt Mahallesi 828 ada 2 parselde bulunan 456 metrekarelik arsayı satışa çıkarttı. Konut alanı olarak ayrılan bu taşınmazın satışı 9 Kasım Pazartesi günü saat 11.00'de yapılacak. Arsanın muhammen satış bedeli 228.105 TL, geçici teminatı da 6.843 TL olarak belirlendi. 


Özgür...