19 / 03 / 2024

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.



Ucuza konut sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi icradan satılık ilanları yakından takip ediliyor. İcradan satılık arsa, daire, dükkan, tarla, araba gibi ilanlar yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sağlıyor. Son olarak İstanbul Esenler'de 71 metrekare 2+1 daire satılıyor. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; icradan satılan ev, araba, arsa, dükkan, tarla gibi bazı taşınmazlar ve araçlar değerinin çok altında bir fiyata satışa çıkarılması nedeniyle çoğu zaman yatırımcılar için kaçırılmayacak fırsatlar sağlıyor. İhale usülü satılan bu gayrimenkul ve araçların ihalesine isteyen herkes katılabiliyor.

İşte Basın İlan Kurumu'nun yayınladığı bazı icradan satış ilanları...

İstanbul Esenler'de 71 m² 2+1 daire satışa çıkarıldı. Nine Hatun Mahallesi'ndeki daire, fiyatıyla dikkat çekiyor.

Maltepe ilçesi Yenikariye Mahallesi'nde yer alan 105 metrekarelik daire icradan satılıyor. İstanbul Anadolu 11. İcra Dairesi tarafından satışa sunulan taşınmazın satış bedeli 575 bin TL olarak açıklandı. 

Torbalı İcra Dairesi tarafından Torbalı ilçesi Muratbey mahallesinde bulunan 3+1 daire satışa çıktı. Gayrimenkulün satış bedeli 330 bin TL olarak belirlendi. 

Esenler'deki o daire fiyatıyla şaşırtıyor!

İcradan ucuza satılık arsalar ve daireler!

İcradan ev almak mantıklı mı?


Geri Dön