29 / 03 / 2024

İcradan ucuza satılık arsalar ve daireler!

İcradan ucuza satılık arsalar ve daireler!

Değerinin çok altında bir fiyatla satılan ev, araba, arsa, dükkan, tarla gibi bazı taşınmazlar yatırımcıların ilgisini çekiyor.  İcradan satılan gayrimenkullerin ihalesine isteyen herkes katılabiliyor...



Yatırımcılar ve ihtiyacı olan birçok kişi için icradan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller satışa çıkıyor. Taşınmazlar normal değerinin altında Basın İlan Kurumu tarafından satışa çıkıyor. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden biri olan Eyüp'teki 228 metrekarelik arsa yatırımcıların ilgisini çekti. Arsanın 15 Haziran 2020 tarihinde açık artırma usulüyle satılacağı iddia edildi. 

İşte Basın İlan Kurumu'nun yayınladığı bazı icradan satış ilanları...

MALTEPE'DE 105 METREKARELİK SATILIK DAİRE
Maltepe ilçesi Yenikariye Mahallesi'nde yer alan 105 metrekarelik daire icradan satılıyor. İstanbul Anadolu 11. İcra Dairesi tarafından satışa sunulan taşınmazın satış bedeli 575 bin TL olarak açıklandı. 

İZMİR'DE UCUZA 3+1 SATILIK DAİRE
Torbalı İcra Dairesi tarafından Torbalı ilçesi Muratbey mahallesinde bulunan 3+1 daire satışa çıktı. Gayrimenkulün satış bedeli 330 bin TL olarak belirlendi. 

ESENLER'DE 320 BİN TL'YE SATILIK DAİRE
Bakırköy 18. İcra Dairesi, Esenler'de 5 katlı binadaki 7 nolu bağımsız bölüm satışa çıktı. 320 bin TL değer biçilen dairenin ihalesi 3 Haziran 2020 günü gerçekleşecek.

İstanbul'un göbeğindeki o arsaya talep yağdı!

İcradan ev almak mantıklı mı?


Geri Dön