23 / 04 / 2024

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi temel atma

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi temel atma

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş Afşin'deki 328 köy evi kış gelmeden tamamlanacak!

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden sonra yapım çalışmalarına başlanan 328 köy evinin kaba inşaatı tamamlandı. Evlerin inşaatının kış gelmeden tamamlanması planlanıyor.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Natura Port'ta lansman fırsatı! Başkent Ankara'da 880 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Natura Port projesinde lansman fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Natura Port projesinin 2025 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Başkent'e 496 konutluk yeni proje! Aslankan Beytepe 2023 Konutları için düğmeye basıldı!

Başkent Ankara'ya 496 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı. Kaş Enerji İnşaat imzasıyla yükselecek proje 220 milyon liraya mal olacak. Aslankan Beytepe 2023 Konutları ile ilgili detaylar...

Çanakkale cayır cayır yanıyor! Son dakika: 7 ev hasar gördü, 9 köy boşaltındı, Çanakkale Boğazı kapatıldı!

Çanakkale'de merkeze bağlı Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman yangınına sabah saatleri itibarıyla 7 yangın söndürme uçağı ve 22 helikopterle havadan müdahalenin sürdüğünü bildirdi.

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel! Tiny house'a uygun, hemen teslim fırsatı! 

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel kaldı. İstanbul Çatalca Celepköy’de hayata geçirilen projede yaşam başladı. Peki Kıyıyaşam Arka Bahçe'de fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir'den kaçırılmayacak fırsat: 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konut satacak! Hemen bakın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, başkent Ankara'da yer alan 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konutu satışa çıkardı. Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Başkent Ankara'da satılık gayrimenkul fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 25 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Başkent Ankara'da konut imarlı arsa fırsatı! 

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan Atatürk Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Belediyeden büyük fırsat: Başkent Ankara'da 21 arsa ve dükkan satacak, 1 büfeyi de kiraya verecek!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar, Saray ve Sirkeli'de yer alan arsa ve dükkanları satışa çıkardı. Pursaklar Belediyesi Saray Mahallesi'nde yer alan 1 adet büfeyi ise kiraya verecek.

Belediyeden büyük fırsat! Başkent Ankara'da kagir apartman ve arsa!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı Ankara Altındağ'da yer alan kagir apartman ve arsayı satışa çıkardı. 

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi temel atma Haberi

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi temel atma

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi-(BAŞAK)" Ayaş'ta hayata geçiyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Başkan Mansur Yavaş'ın seçim vaatleri arasında bulunan projenin ilk uygulandığı yer Yağmurdede Mahallesi oldu.

Büyükşehir Belediyesinin zemin etüdü, mimari, statik, elektrik ve mekanik projeleri için hiçbir ücret almadığı proje vatandaşlar tarafında yoğun ilgiyle karşılaştı.

Kendi mahallelerinde ya da kırsal alanlarda inşaat çalışmalarına başlayan vatandaşlara, İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ile Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yardım ediyor.

Konuya yönelik açıklama yapan Büyükşehir Belediyesinde görevli İnşaat Mühendisi Özgehan Burak Özen, proje için bugüne kadar 100'den fazla başvuru aldıklarını belirtti.

BAŞAK Projesi için Yağmurdede Mahallesinde statik kontrolleri yaptıklarını kaydeden Özen, daha sonra beton dökme işleminin gerçekleştirileceğini dile getirdi. 

Vatandaşların uzun ve mutlu yaşam sürmesinin çok önemli...