19 / 04 / 2024

Başyapıt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi

Başyapıt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi

Başyapıt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Aslan Ali Baş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim 2014 tarihinde Kadıköy, Erenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Bko Yapı İnşaat Mühendislik Ve Hafriyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bko Yapı İnşaat Mühendislik Ve Hafriyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebubekir Tüncel tarafından kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin sermaye bedeli ile Mustafa Kerim Özdemir tarafından kuruldu.

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkez nakli yapıldı!

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Hayvancılık Gıda Ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı. Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Köseoğlu tarafından kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Barık ve Riyat Tümer ortaklığında kuruldu.

Türev Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Türev Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Dağ tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Medal Yapı İnşaat Mühendislik Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Medal Yapı İnşaat Mühendislik Proje Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ergün tarafından kuruldu.

Mora Proje Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mora Proje Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Keskin tarafından kuruldu.

Mebalife Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mebalife Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mesut Baş tarafından kuruldu.

Başyapıt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Haberi

Başyapıt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi
Başyapıt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Aslan Ali Baş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de kuruldu. 


Başyapıt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A - 1. Projeler yapmak yaptırmak proje yapımı taahhütlerinde bulunmak, 2. Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, 3. Mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak, 4. Konusu ile ilgili tesisler kurmak ve bu tesislerin imalatını yurt içinde veyahut dışında pazarlamak, konusu ile ilgili olarak maden ocakları açmak ve işletmek, 5. Konusu ile ilgili yurt içinde ve dışındaki kuruluşların temsilciliğini acentalığını almak gayesine uygun olarak yerli ve yabancı şirketlerle adi ortaklık veya benzeri iştiraklerle ihalelere gerek pilot gerekse tali firma olarak katılmak ve taahhütlere girmek, 6. Sermaye şirketlerine kurucu olarak katılabilir. Kurulmuş...