19 / 04 / 2024

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı eko tatil projesi

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı eko tatil projesi

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ( BAKA ) tarafından desteklenen ve Antalya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yürütülen, " Çıralı'da Eko Tatil " projesi uygulamaya konuldu...

12. Kalkınma Planı'nda afet yönetimi detayı: 15,2 milyon konut ve iş yeri zorunlu deprem sigortasına dahil olacak!

12. Kalkınma Planı kapsamında, ülke genelinde 2028 yılında 15,2 milyon konut ve iş yerinin zorunlu deprem sigortasına dahil olması planlanıyor. 

Çiftçiler müjde: Hayvansal üretim için kredi desteği geliyor! Kırsal kalkınma projeleri için harekete geçildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma için yeni projeler hazırlığına başladı. Bu kapsamda hayvansal üretim için kredi desteği arttırılacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 12’nci Kalkınma Planı açıklaması: Bugün Meclis'e sunuluyor, enflasyon yüzde 4,7'ye düşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12’nci Kalkınma Planı'nın bugün Meclisin takdirine sunulacağını belirtti ve detaylarını paylaştı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

TOKİ, 5 senede 500 bin sosyal konut yapacak: 12. Kalkınma Planı'yla dar gelirlilere, kadınlara, gençlere müjde!

12. Kalkınma Planı çerçevesinde şehirlerdeki barınma sorununa sağlıklı çözümler üretilebilmesi amacıyla, dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ilişkin toplu konut uygulamaları sürdürülecek. Ayrıca TOKİ 5 senede 500 bin sosyal konut inşa edecek. İşte detaylar...

Dar gelirlinin konuta erişimi kolaylaşıyor! 12. Kalkınma Planı'yla resmen açıklandı!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ikinci kalkınma planı olan ve 2024-2028 dönemini kapsayan 12. Kalkınma Planı'yla dar gelirlinin konuta erişimi kolaylaşacak. 

12’nci Kalkınma Planı TBMM’de! 2028’de enflasyon tam bu kadar olacak! Duyanlar neye uğradığını şaşırdı!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ikinci kalkınma planı olan ve 2024-2028 dönemini kapsayan 12. Kalkınma Planı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayının ardından TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Plana göre 2028’de enflasyonun yüzde 4,7’ye düşeceği öngörüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kalkınma Yolu mesajı: ‘Yeni bir dünya inşa ederiz’

New York’ta Concordia Zirvesi’e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesi konusunda kararlı olduklarını söyledi. Erdoğan, "Atacağımız böyle bir adımla yeni bir dünyayı inşa etme fırsatını bulacağız" şeklinde konuştu.

Bakan Uraloğlu: ‘Kalkınma Yolu’nda imza ekim ayında atılabilir’

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin önderlik ettiği “Kalkınma Yolu” projesine yönelik son gelişmeleri paylaştı. Projenin genel anlamda hazır olduğunu ifade eden Bakan Uraloğlu, ilk imzaların ekim ayında atılabileceğini söyledi.

DAP Bölge Kalkınma İdaresi yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos! Acele edin!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımlanan ilanda alıma ilişki tüm bilgilere ver verildi.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Depremzede esnafa 350 milyon liralık kalkınma desteği sağlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden etkilenen Malatya'da Fırat Kalkınma Ajansınca yaklaşık 350 milyon liralık kaynakla esnafın kalkınması sağlanacak.

Batı Akdeniz'in ihracatında lider ülke Rusya oldu!

Yaş sebze meyveden demir ve demir dışı metallere, kimyadan madencilik ürünlerine, tekstilden toprak sanayiye kadar birçok sektörde üretim gerçekleştiren Batı Akdeniz Bölgesi'ndeki ihracatçıların en büyük pazarını Rusya oluşturuyor.

BM kalkınma uzmanları açıkladı! Depremden sonra en az 500 bin yeni konut gerekiyor!

Türkiye'de 6 Şubat tarihinde yaşanan deprem felaketinde ölenlerin sayısı 43 bini geçerken, BM kalkınma uzmanları konu ile ilgili açıklamalarında, ülkenin güneyinde 1,5 milyon kişinin evsiz kaldığına ve en az 500 bin yeni evin inşa edilmesi gerektiğini aktardı. İşte ayrıntılar... 

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı eko tatil projesi Haberi

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı eko tatil projesi

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından desteklenen ve Antalya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yürütülen, "Çıralı'da Eko Tatil" projesi uygulamaya konuldu. Antalya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Alternatif Turizmin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hayata geçirilen proje 9 ay sürecek. Projeyi değerlendiren Antalya II Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dallı, bütçesi 145 bin 285 lira olarak belirlenen proje ile Ulupınar köyünde agro-eko turizm sayesinde, hem turizm hem de tarım hizmetleri sunularak bölgede mevcut olan turizm vc tarım potansiyelinin ortaya çıkarılmasının hedeflendiğini bildirdi. Projenin organik tarıma da önemli katkı sağlayacağını kaydeden Dallı, "Çıralı'mn ekolojik ürünlerle agro-eko turizmde marka olmasını hedefliyoruz.


Dokuz...