24 / 04 / 2024

Batı Akdeniz konut satışları ekim 2020

Batı Akdeniz konut satışları ekim 2020

Merkez Bankası’nın Ekim 2020 Türkiye Konut Fiyat Endeksi’ne (KFE) göre, konut fiyatlarında son bir yılda yüzde 41.8’lik artış ile Batı Akdeniz Bölgesi, Türkiye’de en çok artış yaşanan bölge olarak açıklandı. İkinci sıraya yüzde 39.6’lık artışla Aydın-Denizli- Muğla bölgesi yerleşti. 

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda  yüzde 50 peşinat, 12 ay vade fırsatı! Teslimler 7 ay sonra!

Emlak Konut GYO ve Yıldızlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Batıyakası'nda yüzde 50 peşinat 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri 4 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. Etap ve Batı Yakası 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 değeri yaklaşık 4 milyar TL'ye yaklaştı.

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu raporuna göre, 3 il için sarı kodlu uyarı yapılırken Batı Akdeniz'in Toroslar mevkiinde ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kuvvetli kar yağışı beklendiği açıklandı. İşte illere göre hava durumu ve ayrıntılar...

BATI KOOP'tan 1.141 adet konutluk dev proje! Meydan Feronia projesi satışta!

Batı Anadolu Konut Yapı Kooperatifi Birliği’ne (BATI KOOP) bağlı kooperatiflerinden olan S.S. Park Feronia Konut Yapı Kooperatifi’nin Meydan Feronia projesinin tüm detayları belli oldu. 

Ankara ve İstanbul'da bugün sağanak yağışlı hava nasıl olacak? Meteoroloji uyarıyor!

Meteoroloji'nin güncel verilerine göre, bugün Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yağışlı hava koşulları bekleniyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

Emlak Konut GYO Batıyakası Köy projesinin değeri 2.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO, Batıyakası Köy projesinin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Batıyakası Köy projesinin değeri ne kadar oldu? İşte Emlak Konut GYO'nun açıkladığı o rakamlar...

Konutta yeni gözde Batı Karadeniz oldu! Zonguldak-Bartın konut fiyat artışında zirvede! 

Pandemiden beri konut fiyat artışlarında zirveden düşmeyen Muğla ve Antalya bölgeleri, 6 Şubat depreminden sonra zirveyi Trakya’ya bırakmıştı. Karadeniz gazının karaya ulaşmasıyla Batı Karadeniz zirveye yerleşti. 

Batıyakası Köy ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan Zekeriyaköy'e 164 yeni konut geliyor! 

Batıyakası Köy projesinde ön talep süreci başladı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup imzasıyla hayata geçirilen projede 164 konut bulunuyor. İşte Batıyakası Köy projesi ile ilgili merak edilenler...

Batı Akdeniz'in ihracatında lider ülke Rusya oldu!

Yaş sebze meyveden demir ve demir dışı metallere, kimyadan madencilik ürünlerine, tekstilden toprak sanayiye kadar birçok sektörde üretim gerçekleştiren Batı Akdeniz Bölgesi'ndeki ihracatçıların en büyük pazarını Rusya oluşturuyor.

Meteorolojiden yoğun yağış uyarısı!

Marmara'nın doğusundan Batı Karadeniz'e, İç Ege ve İç Anadolu'dan Batı Akdeniz'e ve Adana'ya kadar geniş bir bölgede kuvvetli yağışlar bekleniyor.

Batıyakası 1. Etap'ta konut sayısı değişti! 

Emlak Konut GYO Batıyakası 1. Etap'ta konut sayısının değiştiğini duyurdu. İşte ayrıntılar ve yeni konut sayısı...

Batıyakası'nın değeri belli oldu! Emlak Konut GYO resmen açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Batıyakası projesine ilişkin değerleme raporunu yayımladı. Peki Batıyakası'nın değeri ne kadar oldu? İşte o rakam ve proje ile ilgili tüm detaylar...

Batı Akdeniz’den ihracat rekoru

Antalya, Isparta ve Burdur'u içine alan Batı Akdeniz'de yılın sekiz ayında gerçekleşen ihracat rakamı geçen senenin aynı dönemine göre % 5, 14 artış ile 1 milyar 740 milyon dolara ulaştı.

Batı Akdeniz konut satışları ekim 2020 Haberi

Batı Akdeniz konut satışları ekim 2020

Antalya, son bir yılda konut fiyatlarındaki artış oranıyla Türkiye’de birinci sıraya yerleşti. Hürriyet'te yer alan habere göre;  konut fiyatlarında son bir yılda yüzde 42’ye yakın artışın yaşandığı Antalya, doğal güzellikleri, dünyaca ünlü plajları ve yılın en az 10 ayı güneşli havasıyla, özellikle de pandemi sürecinde İstanbul başta olmak üzere hem Türkiye hem de dünyanın birçok ülkesinden önemli göç alıyor. Antalya’da, özellikle sahil kesimleri büyük rağbet oluştu. 

Merkez Bankası’nın Ekim 2020 Türkiye Konut Fiyat Endeksi’ne bakıldığında, konut fiyatlarında son bir yılda yüzde 41.8’lik artış ile Antalya- Isparta- Burdur’dan meydana gelen Batı Akdeniz Bölgesi, Türkiye’de en çok artış yaşanan bölge oldu. İkinci sırada yüzde 39.6’lık artışla Aydın- Denizli- Muğla bölgesi, üçüncü ise yüzde 37.5 artış göstererek Kilis- Adıyaman- Gaziantep yerleşti.

ARTIŞIN SEBEBİ...