16 / 04 / 2024

Batı Mahal inşaatı

Batı Mahal inşaatı

Yalçınlar Group’un, Büyükçekmece Bölgesi’nde 100 Milyon Dolar yatırım ile hayata geçirdiği 2.markalı konut projesi BatıMahal’in yüzde 45'i tamamlandı.

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 235 bin 825 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 852 bin TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 281 bin 654 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Artı Batı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Batı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Veysel Taşdelen tarafından kuruldu.

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Ergül tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe batık kredi tutarı 290 milyon TL'ye ulaştı!

İnşaatlar için kesenin ağzını açan bankalar şimdi sağladığı milyarlarca TL'lik krediyi toplayamama riskiyle karşılaşmış durumda. Kasım 2021'de inşaat sektöründe batık kredi oranı 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 20.6 yükselişle 30 milyar 290 milyon Türk Lirası'na ulaştı.

Batı K İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı K İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Aytuğ Şahin Yavuz Alagöz tarafından kuruldu.

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

Batı Yaka İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Yaka İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kitir tarafından kuruldu.

Batı Şeria C bölgesinde Filistinlilere inşaat izni verilmeyecek!

Netanyahu, "Batı Şeria’nın yüzde 30'unu ilhak edeceğiz. Ayrıca 4 yıl boyunca hem İsraillilere hem de Filistinlilere C bölgesinin geri kalan yüzde 50'sinde inşaat  izni vermeyeceğiz" dedi...

İsrail, Batı Şeria'da Filistinlilere ait inşaat halindeki evi yıktı!

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın El-Halil'de yer alan Filistinlilere ait inşaat halindeki bir evi yıktı.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı tamamlanıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü’nde inşaat çalışmaları hızla ilerliyor. Projede kesonun testleri ve diğer kesonun batırma işlemi için boğaz trafiğinde teyakkuza geçiliyor.

Batı Mahal inşaatı Haberi

Batı Mahal inşaatı

İstanbul’un yıldızı parlayan yeni yerleşim noktalarından Büyükçekmece Göl Vadisi’nde, 400 dönüm arazide 150 villadan oluşan BatıMahal’in %45’i tamamlandı. 2015 sonuna kadar ise, projenin %75’ini oluşturan 1. ve 2. etaptaki 100 villanın kaba inşaatı tamamlanacak. 


1.700 ila 3.500 m2 arasında değişen geniş müstakil bahçelere sahip olan Batı Mahal villalarının Katie, Jasmine ve Ilaria olmak üzere üç modeli bulunuyor. Katie modelinin brüt genişliği 464 m2, neti 339 m2, Jasmine modelinin brütü 494 m2, neti 362 m2, Ilaria modelinin brütü ise 592 m2, neti 438 m2'ye ulaşıyor.  


Geniş ve müstakil yaşamlar

BatıMahal villaları, 7,2 metreye ulaşan yüksek tavanlı, galerili boşluklu gündüz yaşam alanında yer alan geniş salonu ile unutulmaya yüz tutmuş "salon salomanje" kavramını villa yaşamına yeniden kazandırıyor. 


BatıMahal bünyesinde yer alan villaların galeri tavan...