19 / 04 / 2024

batı şehir ne zaman teslim

batı şehir ne zaman teslim

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Batı Şehir nerede?

Batı Şehir nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Batı Şehir ödemeleri!

Batı Şehir ödemeleri ve fiyat listesi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Batışehir adres bilgileri!

Batışehir adres bilgileri ; Göztepe Mahallesi'nde yer alan Batışehir Bağcılar Evleri İstoç Oto Center'ın yanında yer alıyor...

Şimdi güneş Batışehir'den doğuyor!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir projesi ödeme kapsamında 0,79 faiz oranıyla banka kredisiz 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Proje 818 bin metrekare alanda konumlandırılıyor.

Batışehir'den Sevgililer Günü'ne özel Barselona tatili!

Ege Yapı, “Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi” Batışehir’de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile Barselona’da 4 gece 5 gün, çift kişilik rüya gibi bir tatil hediye ediyor.

Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim?

Batışehir Residence'de 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi bulunuyor. Peki Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim edilecek?

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Güneşli Batışehir Premium'da 1+0 daireler 276 bin TL'ye!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir Premium'da daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 407 adet rezidans daire bulunuyor.

Batışehir'de aidatlar 147 TL'den başlangıç gösteriyor!

Ege Yapı Group'un İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir, cazip aidat ücretleri ile sektörde yatırımcılar için öne çıkıyor. Projede aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor.

Batışehir'de aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor!

Ege Yapı Group'un İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir, cazip aidat ücretleri ile sektörde yatırımcılar için öne çıkıyor.

Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Ege Yapı Group imzası ile hayata geçirilen Batışehir Konutları'nda 1+0'dan dubleks dairelere kadar farklı daire alternatiflerine yer veriliyor. Proje 3 etaptan oluşuyor. Peki Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Batışehir yüzde 1 peşinatla! 268 bin liradan!

Batışehir projesi açık-kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, güvenlik, koşu parkuru, bisiklet parkuru, çocuk oyunları, süs havuzları, fitness center, basketbol sahası, güneşlenme terasları, spor alanları yer alıyor...

Bağcılar Batışehir 268 bin liradan! Yüzde 10 indirimle!

Batışehir projesinde açık-kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, güvenlik, koşu parkuru, bisiklet parkuru, çocuk oyunları, süs havuzları, fitness center, basketbol sahası, güneşlenme terasları, spor alanları bulunuyor...

Batışehir projesi 4 farklı ödeme seçeneğiyle!

Batışehir projesinde açık-kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, güvenlik, koşu parkuru, bisiklet parkuru, çocuk oyunları, süs havuzları, fitness center, basketbol sahası, güneşlenme terasları, spor alanları bulunuyor...

Batışehir'de yüzde 15 peşinatla 60 ay vade imkanı!

Toplam 3 bin 226 adet konuttan meydana gelen Batışehir projesinde açık-kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, güvenlik, koşu parkuru, bisiklet parkuru, çocuk oyunları, süs havuzları, fitness center, basketbol sahası, güneşlenme terasları, spor alanları bulunuy

Bağcılar Batışehir'de yüzde 1 peşinatla!

Batışehir projesinde açık-kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, güvenlik, koşu parkuru, bisiklet parkuru, çocuk oyunları, süs havuzları, fitness center, basketbol sahası, güneşlenme terasları, spor alanları yer alıyor...

batı şehir ne zaman teslim Haberi

batı şehir ne zaman teslim

Banka kredisiyle 120 ay vade yapılabilen Batı Şehir Rezidans konum olarak Beşiktaş ve Bakırköy’den metro ile 15 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Batı Şehir Bağcılar satılık ev seçenekleri arasında 1+0, 1+1, 1,5+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve dubleksler mevcut. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede 60 ay vade farksız taksit fırsatı sağlanıyor. 


Bağcılar Batışehir Evleri dört fitness center, 7 /24 kapalı devre güvenlik sistemi, açık ve bir kapalı basketbol, bir voleybol ve üç tenis sahası, peyzaj sulama sistemleri gibi sosyal olanaklara sahip.


İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da hayata geçirilen Batı Şehir Rezidans'ta 5 bin TL peşinat ve 3 bin 180 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. 


Batı Şehir Bağcılar satılık ev fiyatları 365 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ege Yapı Group imzası ile yükselen proje 3...