29 / 03 / 2024

Batıçim Çimento ulaşım

Batıçim Çimento ulaşım

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş .tarafından bugün Kamu Aydınlatma Paltformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batıçim Çimento sözleşmenin 19. maddesini tadil ettire cek...

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Honda tek kişilik ulaşım aracı Striemo'yu duyurdu! Araç kaç liradan satılacak?

Honda, 2017 yılında başlatılan yeni iş geliştirme programı Ignition’a ait ikinci ticari girişim olan Striemo Inc.'yi kurdu. Japon şirket Striemo adındaki tek kişilik ulaşım aracı elektrikli scooter modeli geliştirdi. Aracın fiyat listesi de açıklandı.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Ulaşım hizmetlerine erişim kolaylaştırılacak!

Erişilebilir Ulaşım Stratejisi ve Eylem Planı'na ilişkin genelge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de duyuruldu. 

Çiftay İnşaat, Batıçim'in yüzde 30.0247 hissesini aldı!

Çimento, enerji ve liman işletmeciliği ile Türkiye’nin en önemli gruplarından olan ve Ege Bölgesi’ne sunduğu katma değerle ön plana çıkan Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş.’de ki hisse devrine Rekabet Kurulu tarafından onay verilmesiyle Batıçim’de üst yönetim yeniden şekillendi.

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

Elite Concept, ulaşım ve zamandan tasarruf sağlayacak!

İnşaat sektöründe başarılı projelere imza atan Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Elite Concept, ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alarak hem ulaşım hem de zaman tasarrufu sağlıyor.

Geçim Yapı Taahhüt Ve Ulaşım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geçim Yapı Taahhüt Ve Ulaşım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulalim Geçim tarafından kuruldu.

Bursa yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

Kükürtlü’de kurulan Bereket Sofrası’nda buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2019’un seçim sonrası toparlanma yılı olduğunu söyleyerek, ulaşım başta olmak üzere kronik birçok sorunun bu sene içerisinde çözüme kavuşturulacağını dile getirdi.

AK Parti'nin hayata geçireceği ulaşım projeleri!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı başladı. AK Parti'nin seçim beyannamesinde ulaşım projelerine geniş çaplı yer verildi. İşte o projeler...

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

Batıçim pay geri alımında azami fon tutarını belirledi!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi Şirketi, yüzde 1 payına isabet eden azami 80 milyon adet kendi paylarının geri alınmasına ve bu konuda azami 5 milyon TL fon ayrılmasına, azami limit çerçevesinde pay geri alımı için aracı kuruma yetki verilmesine, karar verdi.

Niğde'nin ulaşım sorunu mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin ulaşım sorununu Meclise taşıdı. Gürer, 6 Nisan 2016 tarihinde yapılan TBMM 68. Birleşim toplantısında köylülerin ulaşımda yaşadığı sorunları anlattı..

Batıçim Çimento ulaşım Haberi

Batıçim Çimento ulaşım

Batıçim Batı Anadolu Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


Esas Sözleşmemizin 19.maddesinin tadili için bugün Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda...