26 / 04 / 2024

Batıçim sözleşme metni

Batıçim sözleşme metni

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınkatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi sözleşme tadil metni ni yayınladı...

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün esas sözleşme tadiline SPK'dan onay!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün  "Şirketin Sermayesi" başlıklı 6. maddesinin güncellenmesi ve yeni şekli SPK'ya yapılan başvurusu SPK'nın E-29833736-105.01.01.01-11031 sayılı yazısı ile onaylandı ve SPK onaylı esas sözleşme tadil metni yayınlandı. 

Alarko GYO'nun esas sözleşme değişikliği kabul edildi!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın esas sözleşme tadil metni için T.C. Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'ne yapılan başvuru 6 Aralık 2018 tarihinde kabul edildi...

Alarko GYO esas sözleşme tadil metni 2018!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 28 Kasım 2018 tarihinde onaylanan Esas Sözleşme tadil metnini yayınladı...

Özak GYO'nun esas sözleşme tadil metni onaylandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO'nun esas sözleşme tadil metni onaylandı.

Atakule GYO esas sözleşme tadil metni tescillendi!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın esas sözleşme tadil metninin tescili Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayımlandı...

Sinpaş GYO esas sözleşme tadil metnini yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, SPK tarafından onaylanan duyuru metni ve esas sözleşme tadil metnini yayınladı.

Sinpaş Gayrimenkul esas sözleşme tadil metnini yayınladı!

Sinpaş Yapı'nın tam bölünme suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerinin bir bölümünün Sinpaş GYO'ya devri için hazırlanan SPK tarafından onaylanan esas sözleşme tadil metni yayınlandı. 

Panora GYO esas sözleşme değişikliği tescillendi!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın esas sözleşme değişikliği 28 Mart 2018 tarihli tescil sonrası esas sözleşme tam metni yayınlandı...

GYODER'in sözleşme hazırlama teknikleri eğitimi 10 Nisan'da!

GYODER'in sözleşme hazırlama ve inceleme teknikleri eğitimi 10 Nisan Cuma günü saat 09:30 ile 12:30 arası GYODER Ofisi'nde düzenlenecek.

Iğdır İçme Suyu Arıtma Tesisi için sözleşme imzalandı!

Arıtma tesisi bulunmadığı için içme suyu sorunu bulunan Iğdır'da Orman ve Su İşleri Bakanlığının projesiyle 2045 yılına kadar olan su ihtiyacı karşılanacak. Iğdır İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin yapımı için sözleşme imzalandı.

Panora GYO esas sözleşme değişikliklerine ilişkin kronoloji yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün Esas Sözleşme Değişikliklerine İlişkin Kronoloji yayınlandı.

Erken tahliyede sözleşme bitene kadar kira ödenmeyecek!

Yeni Türk Borçlar Kanunu'na göre artık kiracılar, oturdukları konutu sözleşme bitmeden boşaltabilecek. Erken tahliyede, süre sonuna kadar kira olmayacak.

TOKİ Konya Ladik sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor!

TOKİ Konya Ladik sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor. Toplam 259 adet konutun satışa sunulduğu proje TOKİ ile Konya Sarayönü Belediyesi işbirliğiyle hayata geçiriliyor.

Batıçim sözleşme metni Haberi

Batıçim sözleşme metni

Batıçim tarafından yapılan açıklama şöyle; 


Şirketimizin bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında , Şirketimiz esas sözleşmesinin 6102 sayılı Türk Ticaret Kanununa uyarlaması gereğiyle, Türk Ticaret Kanununun Yürürlüğü ve Uygulama Şekli Hakkında Kanunun 28.Maddesi uyarınca esas sözleşmenin 19.Maddesinin TTK 479.Maddesine uyum sağlanması amacıyla değiştirilmesi hususunda ekteki şekilde bir tadil tasarısı hazırlanmasına ve bu değişikliğin yapılabilmesini teminen gerekli yasal prosedürün yerine getirilmesine karar verildi. 


Metin için