20 / 04 / 2024

Batışehir Cadde ön talep

Batışehir Cadde ön talep

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talepler toplanmaya başladı. Projedeki ön talep süreci Emlak Konut GYO kararı ile tamamlanacak. Ardından, Dükkan ve mağazalar ihale yöntemi ile satışa sunulacak.

Kordon İstanbul ve Batışehir'de kampanya için son gün 30 Haziran!

Ege Yapı, 30 Haziran tarihine kadar ister yaşamın devam ettiği Batışehir’den ister 2019 yılının sonunda teslim edilecek Kordon İstanbul’dan “banka kredili satışlarda yüzde 20 indirim, sadece yüzde 5 peşinat imkânı ve yüzde 0,98 oranla 120 ay vade fırsatı” ile ev sahibi yapıyor.

Vadişehir cadde dükkanlarının yüzde 70'i satıldı!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkarıldı. Vadişehir cadde dükkanları ihalesi dün yapıldı.

Radisson Blu, Batışehir’de kapılarını açtı!

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, Türkiye’deki ilk rezidans yatırımı Ege Yapı’nın İstanbul Bağcılar’da inşa ettiği ödüllü Batışehir projesinde açıldı.

Batışehir'den Sevgililer Günü'ne özel Barselona tatili!

Ege Yapı, “Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi” Batışehir’de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile Barselona’da 4 gece 5 gün, çift kişilik rüya gibi bir tatil hediye ediyor.

Batışehir'den yılın son kampanyası!

Ege Yapı, Batışehir için çok özel kampanya düzenliyor. Yılın son kampanyası ile Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım ve Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesi seçilen, yaşamın başladığı bu özel projeden ev sahibi olma imkanı veriliyor.

Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını açıyor!

EgeYapı Group’un Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, Premium etabı için yeni bir kampanyaya imza atıyor. %25 peşinat ile 36 ay %0 faiz ve sadece %15 peşinat ile 60 ay %0,69 firma vadesi fırsatları sunan Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını a

Bağcılar Batışehir'de cazip ödeme seçenekleri!

Batışehir projesinin içerisinde Doğa Koleji, Four Points by Sheraton ve 121 adet mağaza ve dükkanın yer aldığı Batıcadde bulunuyor. Projede 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor...

İETT, Batışehir - Kirazlı Metro hattının güzergahını değiştirdi!

İETT, MK44 numaralı Batışehir- Kirazlı Metro hattının güzergahını değiştirdiğini duyurdu. Açıklama İETT'nin resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapıldı. İşte İETT MK44 Batışehir- Kirazlı Metro hattının yeni güzergahı...

Batışehir Batı Cadde'deki ticari birimlerin yüzde 80'i satıldı!

Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanlarn açık artırma usulüyle yapılan ihalesinde 5 saat gibi kısa bir süre içerisinde 150 milyon TL'lik bir ciro gerçekleşti.

Batışehir’den evinizi alın, İsviçre Alpleri’nde rüya gibi bir sömestr tatili kazanın!

Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi ödüllü ve getiri potansiyeli yüksek projesi Batışehir’de ev sahibi olmanın şimdi tam zamanı. Batışehir'den ev sahibi olanlar İsviçre Alpleri’nde rüya gibi bir sömestr tatili kazanıyor...

Batışehir cadde dükkanları ihalesinde 80 ünite satıldı!

EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanların açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 5 saatte 150 milyon TL bir ciro elde edildi.

Batışehir Cadde dükkanları ihalesi gerçekleşti!

“Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım" projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi...

Bağcılar Batışehir'de 5 saatte 150 milyonluk satış yapıldı!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından Bağcılar'da inşa edilen Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanların ihalesi açık artırma usulüyle yapıldı.

Batışehir Cadde ön talep Haberi

Batışehir Cadde ön talep

Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir projesinde cadde dükkanları ve mağazalar için ön talep süreci başladı. Toplamda 167 bin metrekareden meydana gelen Batışehir Cadde dükkan ve mağazalarında satınalma ya da kiralama yapabiliyorsunuz. 


Batı Cadde olarak da anılan cadde dükkanları ve mağazalar tekstil, finans, gıda, hizmet amaçları için tercih ediliyor. Depo istediğinize bağlı olarak seçebileceğiniz Batışehir Cadde dükkan ve mağazalarında alanlar 0-100 metrekare, 101-200 metrekare, 201-300 metrekare ve 301 metrekare ile üzeri olarak şekillendirildi. 



Batı Cadde kısmında yapılan ödemeler firma bünyesinde kısa vade ya da banka kredisi ile uzun vade olarak belirlendi. Batı Cadde sadece Batışehir projesinde oturanlara değil herkese açık tasarlanıyor. 


TEM Otoyolu yanındaki Batı Cadde projesinde seçkin mağazalardan meydana gelen geniş bir yelpazede 107 farklı mağaza sunuluyor. Fiyatların henüz belli olmadığı projede; Emlak Konut...