19 / 04 / 2024

Batışehir indirim kampanyası

Batışehir indirim kampanyası

Mecidiyeköy-Mahmutbey arasını 26 dakikaya indiren dev metro hattı üzerinde konumlandırılan Batışehir, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor..

Ege Yapı hemen teslim projelerinde faizi yüzde 0,70'e indirdi!

Batışehir ve Pega Kartal projelerindeki konut kredisi faizlerini yüzde 0,70’e indiren Ege Yapı, kendi bünyesinde uyguladığı finansman modeli ile sadece %20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120 ay vadeyle hemen teslim ev veya ofis sahibi yapıyor.

Batışehir’den Babalar Günü’nde 30 bin TL’ye varan indirim fırsatı!

Batışehir’den Babalar Günü’nde ev sahibi olmak isteyenler, 15 bin TL’ den başlayıp 30 bin TL’ye kadar farklı fırsat seçeneklerinden faydalanarak ev sahibi olma şansı yakalıyorlar...

Batışehir'de yüzde 15 indirim fırsatı! 

Ege Yapı'nın Emlak Konut güvencesi ile Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir’de özel bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 15 indirimin yanında 60 ay 0,99 oran ile kredili konut alıcısının daha kolay ev sahibi olması sağlanacak.

Nidakule Kayaşehir indirim kampanyası 2018!

Nidakule Kayaşehir Türkiye İçin Kazanç Vakti kapsamında uygulanan indirim kampanyası ile yüzde 10 indirim yapılıyor...

Batışehir'de yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Batışehir'de Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası devam ediyor. Projede kampanya kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Batışehir Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası!

Mecidiyeköy-Mahmutbey arasını 26 dakikaya indiren dev metro hattı üzerinde konumlandırılan Batışehir, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor..

Merkez Ankara da tarihi indirim kampanyasına katıldı!

Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı’nın yerine inşa edilecek olan Merkez Ankara projesi tarihi indirim kampanyasına katıldı...

Batışehir indirim kampanyası!

Batışehir indirim kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat ödeniyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na dahil olan Batışehir Ege Yapı imzasını taşıyor.

Kordon İstanbul ve Batışehir'de kampanya için son gün 30 Haziran!

Ege Yapı, 30 Haziran tarihine kadar ister yaşamın devam ettiği Batışehir’den ister 2019 yılının sonunda teslim edilecek Kordon İstanbul’dan “banka kredili satışlarda yüzde 20 indirim, sadece yüzde 5 peşinat imkânı ve yüzde 0,98 oranla 120 ay vade fırsatı” ile ev sahibi yapıyor.

Batışehir Evleri'nde peşinatsız ödeme kampanyası!

Batışehir Evleri projesi İstanbul Bağcılar İstoç'ta yükseliyor. Taksit ödemelerine 2019 yılında başlanabilen projede peşinatsız ev sahibi olunabiliyor...

Batışehir'de 2019'da öde kampanyası 2017!

Peşinat ödemesi olmayan Batışehir projesi Ege Yapı imzası taşıyor. Konut teslimlerin hemen yapıldığı Batışehir fiyatları 404 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Batışehir ödeme kampanyası!

Emlak Konut Batışehir ödeme kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinatla banka kredisiz ödemeler yapılıyor. Batışehir Evleri'nde fiyatlar 302 bin TL'den başlıyor...

Ege Yapı Batışehir'de 70 daireye 120 ay vadeli ödeme fırsatı!

Ege Yapı'nın sadece 70 dairesinde geçerli olacak “Ege Yapı Finansman Modeli” kampanyasıyla 120 ay vadeli ödemelerle Batışehir’den ev sahibi olabilirsiniz.

Batışehir İstanbul ödeme kampanyası 2016!

Batışehir İstanbul projesinde sadece 70 daire için 0,79 faizle 120 ay taksit fırsatı sunuluyor. Batışehir İstanbul'da fiyatlar 355 bin liradan başlıyor...

Ege Yapı Batışehir’de 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı, son 70 dairesi için mucize gibi ödeme kampanyası düzenledi. Ege Yapı 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile de Batışehir’den ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Batışehir indirim kampanyası Haberi

Batışehir indirim kampanyası

Ege Yapı imzası ile Bağcılar'da İstoç Oto Center yanında hayata geçirilen Batışehir projesi,  Mecidiyeköy-Mahmutbey arasını 26 dakikaya indiren dev metro hattı üzerinde konumlandırılıyor.

Toplam 3 bin 226 daire, otel, ofis ve mağazaların yer aldığı projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire seçenekleri sunuluyor. Dairelerin büyüklükleri ise 76 ile 359 metrekare arasında değişiyor.

BATIŞEHİR'de TÜRKİYE İÇİN KAZANÇ VAKTİ! 

Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek veren Batışehir'de yüzde 10 peşinatla, hemen teslim fırsatı sunuluyor. Bankasız - kefilsiz ödeme yapılan kampanya dahilinde 10 yıl vade 0,98 vade farkı uygulanuyır.

Hemen tapu fırsatı da sunulan projede çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark, fitness, sauna, spor alanları gibi ortak kullanım alanları yer alıyor.


Adres: Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar /...