27 / 04 / 2024

Merkez Ankara da tarihi indirim kampanyasına katıldı!

Merkez Ankara da tarihi indirim kampanyasına katıldı!

Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı’nın yerine inşa edilecek olan Merkez Ankara projesi tarihi indirim kampanyasına katıldı...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesi ile ve Pasifik İnşaat imzası ile hayata geçirilen Merkez  Ankara  projesinde satışlar başlıyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre, 125 bin metrekare alanda 4.2 milyar hasılatla inşa edilecek Merkez Ankara projesi gayrimenkul sektörünün başlattığı tarihi kampanyaya da dahil edildi.17 blok olarak tasarlanan projede konut, ofis, alışveriş merkezi ve otel fonksiyonları yer alacak. Merkez Ankara projesinden ev sahibi olmak isteyenler yüzde 10 peşinat ve yüzde 0,98 faiz oranı ile bankasız-kefilsiz 120 ay vade imkanına kavuşuyor. 

Millet Bahçesine komşu

Lansman öncesi avantajlarıyla kampanyaya takılan tek proje olduklarını ifade eden Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, "Merkez Ankara ofis, konut, alışveriş merkezi ve otel fonksiyonlarından oluşan ve tüm ihtiyaçların çözüldüğü bir şehir projesi. Bu denli büyük bir projede envanteri çeşitlendirmek için farklı büyüklük ve özellikte, her iş-yaşam modeline uygun ofis ve konut seçenekleri hazırladık. Merkez Ankara 1 milyon 200 bin metrekarelik inşaat alanıyla tek parselde Türkiye’nin en büyük karma kullanım projesi olma özelliği taşıyor." dedi. Proje  Millet Bahçesi’ne komşu konumda yükselecek.

http://www.merkezankara.com.tr/


Geri Dön