26 / 04 / 2024

Konutta indirim kampanyasına katılan firmalar!

Konutta indirim kampanyasına katılan firmalar!

Konutta indirim kampanyası "Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla bugün tanıtıldı. İşte konutta indirim kampanyasına katılan firmalar...



Konutta indirim kampanyası 29 Ağustos - 31 Ekim 2018 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya kapsamında projelerin satış fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim yapılacak. Konutta indirim kampanyası 100 bin konutu içeriyor. Kampanyada daire fiyatına ilişkin bir sınırlama bulunmuyor ve minimum yüzde 10 peşinat alınacak. 

Konutta indirim kampanyası ödeme planı

-Yüzde 10 indirim
-Yüzde 10 peşinat
-Yüzde 0,98 faiz
-120 ay vade
-Yüzde 15, 12. ay ara ödeme
-Yüzde 15, 24. ay ara ödeme

Konutta indirim kampanyasına katılan firmalar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bu sabah açıkladığı indirim kampanyası ile ilgili şunları söyledi; "Projemiz başta İstanbul ve  Ankara  olmak üzere Anadolu’nun tüm illerinde derneklerimizin ve konfederasyonumuzun bağlı olduğu hemen hemen bütün inşaat firmalarının katılımıyla gerçekleşecek."

Kampanyaya dahil olan projeler şu şekilde: Avrupark Hayat, Büyükyalı, Cer İstanbul, Ebruli Ispartakule, Evora Denizli, Evvel İstanbul, Karat 34, Koordinat Çayyolu, Köy, Merkez Ankara, Nidapark İstinye, Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı, Ofis Karat Bakırköy, Semt Bahçekent, Tem 34, Temaşehir, Tual Adalar, Tual Bahçekent, Validebağ Konakları, Yeniköy Konakları İstanbul, Başkent Emlak Konutları, Gebze Emlak Konutları, Körfezkent Çarşı, Kuzey Yakası, Niğde Emlak Konutları, Nevşehir Emlak Konutları, Esenler Emlak Konutları, Avangart, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, İdealist Cadde ve Sofa Loca.

8 soruda konutta indirim kampanyası 2018!


Geri Dön