19 / 04 / 2024

Batışehir Loca ulaşım

Batışehir Loca ulaşım

Teslimlerin 2015 yılı Eylül ayında gerçekleşeceği Batışehir Loca Evleri Egeyapı Group imzasıyla inşa ediliyor. Batışehir Loca ulaşım bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yükseliyor.

Her anı ayrıcalıklı bir yaşam: Batışehir Loca projesi!

Batışehir Loca projesi, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde, Ege Yapı Group imzasıyla yükseliyor. Fiyatların 221 bin TL'den başladığı proje, Batışehir projesinin son etabı olarak yükseliyor...

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Ankara'da şehir hastanelerine ulaşım için 700 milyon yatırım!

Başkan Melih Gökçek, Başkent’te açılacak olan şehir hastanelerine rahat ulaşım sağlanabilmesi için 700 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını açıkladı.

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşımı daha da rahatlatacak olan projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Kayseri Ulaşım Master Planı için dev anket!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı için yaklaşık 15 bin hane ile anket çalışması yapıyor. Anketörler, Master Plan Anketi için belirlenen hanelerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in evine de gittiler.

Salı Grubu'nun gündeminde ulaşım alanında yapılan çalışmalar anlatıldı!

Salı Sanayici ve İşadamları Grubu'nun haftalık toplantısına konuk olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Hülya Atalay, ulaşım konusunda yapılan çalışmaları anlattı.

Avrupa Konutları Başakşehir Evleri ulaşım!

Avrupa Konutları Başakşehir Evleri ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde, 882 ada 1 parsel üzerinde yer alacak. Proje 140 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Atmaca Bahçeşehir Evleri ulaşım!

Atmaca Bahçeşehir Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Bahçeşehir lokasyonunda yer alıyor. Toplam arsa alanı 48 bin metrekare olarak belirlenen projede 225 adet bağımsız birim bulunuyor.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ulaşım!

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Bahçeşehir'de Asmalı Evler projesinin yanında bulunuyor. Proje 68 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Nidapark Başakşehir Rezidans ulaşım!

Nidapark Başakşehir Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde bulunuyor. Projede banka kredili ödemelerde 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Beyşehir TOKİ Konutları'na ulaşım kısalıyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, TOKİ konutlarının bulunduğu Avşar Mahallesi’nden şehir merkezine ulaşım daha da kısalıyor. Özaltun, yeni bağlantı yolu için iş makinelerinin seferber olduğu, çalışmaların yürütüldüğü alanda incelemelerde bulundu.

Batışehir Loca ulaşım Haberi

Batışehir Loca ulaşım

Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi daire seçeneklerinin bulunduğu Batışehir Loca Evleri Egeyapı Group, EPP ve  Emlak Konut GYO imzası taşıyor. 


Bağcılar Batışehir Loca 'da 2+1 dairelerin satışı tamamlanırken 1+0 ve 1+1 dairelerin satışları devam ediyor. 


Batışehir Loca Konutları'nda 1+0 dairelerin alanları 38 metrekare olarak tasarlandı. 1+1 daire alanları 61 metrekare ile 75 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Teslimlerin 2015 yılı Eylül ayında gerçekleşeceği Batışehir Loca Evleri fiyatları;

1+0 dairelerin fiyatları 346 bin TL ile 399 bin TL arasında değişirken, 

1+1 daire fiyatları 514 bin TL'den başlıyor ve 609 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Ege Yapı Group Batışehir Loca Evleri'nde ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödendiğinde, yüzde 25'lik kısım 1 yıl ertelenerek ödenebiliyor. Projede kalan yüzde 50'lik kısım için taksitlendirme yapılıyor. 


Batışehir Loca ulaşım bilgilerine göre...