19 / 04 / 2024

Batışehir mağaza

Batışehir mağaza

Batışehir’in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar; gelir getirisi yüksek benzersiz lokasyonu ve sunduğu avantajları ile bir hafta içerisinde 1500 ön talep aldı.

Batışehir’de dükkan ve mağazalar ihaleye çıkıyor!

Batışehir’in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar 166.000 - TL’den başlayan fiyatlarla 13 Aralık 2014’te saat 10:00 ’da açık artırmaya çıkıyor.

Batışehir dükkanları fiyatları!

Batışehir dükkanları fiyatları haberimizde yer alıyor. 3 bin 226 adet daire ve 121 adet dükkandan meydana gelen projede dükkanların açık artırma ihalesi 13 Aralık'ta gerçekleşecek.

Batışehir'de 2 bin 560 TL taksitle!

Batışehir'de 2 bin 560 TL taksit 0 peşinat veya 84 ay 0 faizle ev sahibi olunuyor. 3 bin 226 daire, otel, ofis ve mağazalardan meydana gelen proje Ege Yapı imzasını taşıyor. 

Ege Yapı Batışehir proje fiyatları 2017!

Ege Yapı Batışehir proje fiyatları 2017 kapsamında projede daire fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 3 bin 226 dairenin yanı sıra oteli ofis ve mağazalara yer veriliyor...

Radisson Blu, Batışehir’de kapılarını açtı!

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, Türkiye’deki ilk rezidans yatırımı Ege Yapı’nın İstanbul Bağcılar’da inşa ettiği ödüllü Batışehir projesinde açıldı.

Eyüp Sabri Tuncer Eskişehir ve Antalya'da mağaza açtı!

Ankara ve İstanbul'dan sonra Eskişehir'de, Espark Alışveriş Merkezi'nde mağazasını açan Türkiye'nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, mağaza zincirine Antalya'da üç mağaza daha ekledi.

Liu Jo, İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı!

İtalyan giyim markası Liu Jo, İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı. Nişantaşı City's AVM ve Ataşehir Palladium'a giren marka, Türkiye pazarında toplamda 5 mağazaya ulaşmış oldu.

Esse yurtdışında 200 mağaza açacak!

Bu yılı 50’si yeni, 163 mağaza ile kapatmaya hazırlanan Esse, önümüzdeki yıl yurtdışına açılacak. Yönetim Kurulu Başkanı Semih Şeftali, 200 mağaza ile birlikte yurtdışına açılacaklarını, Doğu'da franchise, Batı'da ise yerel ortakla büyüyeceklerini söyledi

Adese AVM Seydişehir ve Kırıkkale'de mağaza açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Konya Seydişehir ve Kırıkkale'de, ilerleyen bir tarihte açılmak üzere mağaza kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama...

Bağcılar Batışehir'de cazip ödeme seçenekleri!

Batışehir projesinin içerisinde Doğa Koleji, Four Points by Sheraton ve 121 adet mağaza ve dükkanın yer aldığı Batıcadde bulunuyor. Projede 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor...

Batışehir'de 5 saatte 150 milyonluk satış!

Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım projesi seçilen Batışehir'in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saatte 150 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi. İhale açık arttırma usulüyle yapıldı.

Batışehir'deki ticari alanlar yüzde 30 prim yaptı!

" Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım " projesi seçilen Batışehir'in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi.

Batışehir ihalesinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi!

“ Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım " projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.

Batışehir’de 5 Saatte 150 Milyon TL’lik satış gerçekleşti!

Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının açık arttırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.

Batışehir Cadde dükkanları ihalesi gerçekleşti!

“Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım" projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi...

Batışehir mağaza Haberi

Batışehir mağaza

“Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü ve dünyanın en önemli ekonomi yayınlarından biri tarafından ‘’Getiri Potansiyeli En Yüksek’’ projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar; gelir getirisi yüksek benzersiz lokasyonu ve sunduğu avantajları ile bir hafta içerisinde 1500 ön talep aldı.

13 Aralık 2014’te saat 10:00’da açık artırmaya usulü gerçekleştirilecek BatıCadde ihalesine sayılı günler kala 166.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkacak mağaza ve dükkanlar büyük ilgi görmeye devam ediyor. 


Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata geçirilen “Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü ve dünyanın en önemli ekonomi yayınlarından biri tarafından ‘’Getiri Potansiyeli En Yüksek’’ projesi seçilen Batışehir Alışveriş Caddesi’nde bulunan dükkan ve mağazalar bir hafta içerisinde 1500 ön...