25 / 04 / 2024

Batışehir Residence ne zaman teslim

Batışehir Residence ne zaman teslim

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Batışehir ulaşım bilgileri!

Batışehir ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 3 bin 226 konuttan meydana gelen Batışehir projesi stüdyolardan 5+1 dublekslere kadar 40 farklı tipte dizayn edildi...

Ege Yapı Batışehir'de yüzde 1 peşinat avantajı!

İlk iki etapta teslimlerin hemen gerçekleştiği Batışehir projesinde 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Toplam 3 bin 226 adet konuttan meydana gelen Batışehir projesinde daire fiyatları 268 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Şimdi güneş Batışehir'den doğuyor!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir projesi ödeme kapsamında 0,79 faiz oranıyla banka kredisiz 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Proje 818 bin metrekare alanda konumlandırılıyor.

Batışehir'den Sevgililer Günü'ne özel Barselona tatili!

Ege Yapı, “Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi” Batışehir’de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile Barselona’da 4 gece 5 gün, çift kişilik rüya gibi bir tatil hediye ediyor.

Batışehir Residence nerede?

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Batışehir'de 1+0'dan 5+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 3 bin 180 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki Batışehir Residence nerede?

Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim?

Batışehir Residence'de 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi bulunuyor. Peki Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim edilecek?

Ege Yapı Batışehir fiyatlar!

Batışehir Residence'de banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa ediliyor. İşte Ege Yapı Batışehir fiyatlar...

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Batışehir Residence satış fiyatları!

Batışehir Residence satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabilen proje 3 etaptan meydana geliyor.

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Soyak Konforia Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Soyak Konforia Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Güneşli Batışehir Premium'da 1+0 daireler 276 bin TL'ye!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir Premium'da daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 407 adet rezidans daire bulunuyor.

Batışehir'de aidatlar 147 TL'den başlangıç gösteriyor!

Ege Yapı Group'un İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir, cazip aidat ücretleri ile sektörde yatırımcılar için öne çıkıyor. Projede aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor.

Batışehir'de aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor!

Ege Yapı Group'un İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir, cazip aidat ücretleri ile sektörde yatırımcılar için öne çıkıyor.

Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Ege Yapı Group imzası ile hayata geçirilen Batışehir Konutları'nda 1+0'dan dubleks dairelere kadar farklı daire alternatiflerine yer veriliyor. Proje 3 etaptan oluşuyor. Peki Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Batışehir Residence ne zaman teslim Haberi

Batışehir Residence ne zaman teslim

"Batışehir Residence ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. İstanbul Bağcılar'da inşa edilen projede 60 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapabilmek mümkün. 


Konut fiyatları 365 bin TL'den başlangıç gösteren Batışehir Evleri Ege Yapı Group tarafından hayata geçiriliyor. Projede 5 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 


Ege Yapı Batışehir'de daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. Projede banka kredili ödemelerde 120 ay vade yapılıyor. 

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, Beşiktaş ve Bakırköy’den metro ile 15 dakikalık mesafede olan Batışehir Konutları hemen teslim ediliyor. 


Batışehir Bağcılar'da dört fitness center, açık ve bir...