25 / 04 / 2024

batışehir satışları

batışehir satışları

Ege Yapı Group, Mart ayında Batışehir projesinde 213 adet bağımsız bölüm satışı yaptı. Böylelikle Mart ayında en çok satış yapan marka oldu.

Batışehir’de 5 saatte 150 milyon TL’lik satış!

“ Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım " projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.

Cem Ceminay’dan Batışehir’li olmak isteyenlere 10 bin TL indirim fırsatı!

Batışehir Projesi’nin yeni reklam yüzü Cem Ceminay, Facebook üzerinden sorduğu soruları doğru yanıtlayanlara 10 bin TL indirim kazandırıyor. İndirimden faydalanmanız için tek yapmanız gereken Facebook’ta CemCeminay uygulamasını kullanmak...

Strada Akzirve Bahçeşehir satışları 2016!

3 etap şeklinde yükselen Strada Akzirve projesinde peşin ödemelere yüzde 10 indirim yapılıyor. İşte Strada Akzirve Bahçeşehir satışları 2016!

3.İstanbul Başakşehir satışları!

3.İstanbul Başakşehir projesi konut ve ticaret alanlarından meydana geliyor. 3.İstanbul Başakşehir satışları 15 Kasım'da başlayacak.

Batışehir, satılan konut sayısında 2015'i birinci bitirdi!

Gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinden Ege Yapı’nın Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir, Emlak Konut GYO'nun her yıl düzenli olarak açıkladığı satış raporunda başarısını tescilledi.

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Batışehir Bağcılar satış ofisi telefon!

Batışehir Bağcılar satış ofisi telefon numarası 0850 222 53 43 olarak belirlendi. Ege Yapı Group imzası ile inşa edilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Başakşehir Vadişehir satışta!

Başakşehir Vadişehir satışları dün başladı. Toplam 650 adet daireden oluşan projenin yüzde 60'ını 3+1 daireler oluşturuyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yer alan proje 550 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı!

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı; dairelerin metrekare birim fiyatları lansmana özel olarak 2 bin 850 TL'den başlıyor. Proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor.

Bağcılar Batışehir ödeme şartları!

Bağcılar Batışehir ödeme şartları haberimizin içerisinde yer alıyor. Satış süreci devam eden Bağcılar Batışehir projesi 3 etap halinde toplam 3 bin 226 adet konuttan meydana geliyor...

Bağcılar Batışehir'de 120 ay vade imkanı!

3 bin 226 adet konuttan meydana gelen Ege Yapı Batışehir projesinde ilk iki etap teslimleri yapıldı. 3. etap satışları devam eden Bağcılar Batışehir'de 120 ay vade imkanı sunuluyor...

Batışehir Bağcılar'da 343 bin liraya 1+1!

Egeyapı Group tarafından hayata geçirilen Batışehir'de 3 bin 226 daire ile hayata geçiyor. Proje kapsamında Batışehir Bağcılar'da 343 bin liraya 1+1 daireler satışa sunuluyor.

Ege Yapı Batışehir satılık!

Banka kredisi ile ödeme yapılarak daire sahibi olunabilen Ege Yapı Batışehir satılık daire fiyatları 255 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yükseliyor.

Bağcılar Batışehir'de 5 saatte 150 milyonluk satış yapıldı!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından Bağcılar'da inşa edilen Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanların ihalesi açık artırma usulüyle yapıldı.

batışehir satışları Haberi

batışehir satışları

Emlak Konut GYO tarafından yayınlanan Mart ayı raporunda satış ve hasılatta birinci olan EgeYapı Group, bu satıştan 115 milyon 563 bin 707 TL gelir elde etti. 



EgeYapı Group'un EPP işbirliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar'da inşa ettiği Batışehir projesinde satışların yüzde 80'i tamamlanmış durumda. Projenin son etabı Loca'da ise satışlar devam ediyor. Batışehir'de 1+0'dan 4.5+1'e kadar farklı tipte konut ve rezidanslar, Four Points By Sheraton Hotel, ofisler, BatıCadde ve spor salonları yer...