19 / 04 / 2024

Batman arsa kavgası

Batman arsa kavgası

Batman'ın Suçeken köyünde arazi meselesi nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışma sonucunda 24 yaşındaki Mehmet Ali Girgin yaşamını yitirdi.

Batman'da arazi kavgası: 1 ölü, 3 yaralı!

Batman'da arazi anlaşmazlığı yaşayan ve mahkemelik olan iki grup adliye önünde birbirine girdi. Çıkan kavga sonucunda 1 kişi yaşamını yitirdi ve 3 kişi ise yaralandı.

Batman'da arazi kavgası: 9 yaralı!

Batman'ın Gercüş ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle akrabalar arasında taşlı sopalı kavga meydana geldi. Kavga sonucunda 9 kişi yaralandı.

3 ildeki 11 adet arsa ve arazi 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor! Gayrimenkul arayanlar dikkat! 

Bursa, Batman ve Adana illerinde yer alan 11 adet arsa ve arazinin satışı yapılıyor. Peki hangi ildeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

4 ildeki 6 adet arsa ve arazi 51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Amasya, Batman, İzmir ve Denizli'de yer alan 6 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 4 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

1952 yılında arsa kavgası 2 cana mal olmuş! Baba ve oğul arsa kurbanı oldu! 

Arsa kavgaları geçmişte de sık sık gündeme gelmiş. Her dönemde karşımıza çıkan arsa kavgalarından biri de 1952 yılında yaşanmış. Bilecik'te yaşanan arsa kavgası sonrası iki kişi öldürülmüş. İşte ayrıntılar...

İki ilde 3 adet arsa ve arazi satılacak!

Antalya ve Batman'da yer alan arsa ve araziler satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 6 Şubat ve 7 Şubat'ta yapılacak.

O ilde tam 46 bin 433 metrekarelik arsa satılacak!

Batman Belediye Başkanlığı, Batman Merkez İluh'ta yer alan 46 bin 433 metrekarelik arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 2 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Batman'da 9 adet arsa satılıyor! Fiyatları gören inanamadı!

Batman Belediyesi, Batman ili, Merkez ilçesinde yer alan 9 adet arsayı 1 milyon 91 bin 306 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ilde 100 bin liraya konut alanı imarlı arsa satıyor! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Batman ili, Merkez ilçesi Körük Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

O ilde 81 bin 250 bin TL'ye konut alanı imarlı arsa fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Batman ili Merkez ilçesi, Körük Mahallesi'ndeki  imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

O ilde 100 bin liraya konut alanı imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Batman ili Merkez ilçesi, Körük Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Batman Milli Emlak'tan 18.1 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Batman Milli Emlak Müdürlüğü, Batman ili, Merkez ilçesi, Körük Mahallesi'nde yer alan 11 arsayı 18 milyon 77 bin 557 TL'ye satıyor...

Batman'da 16 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Batman Ciğerlo, Bileyder ve İrmi'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 15 milyon 993 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!

Şanlıurfa Siverek Taşlı Mahallesi’nde 2 aile arasında yaşanan arazi kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Aydın'da arsa kavgası: 1 yaralı!

Aydın Germencik'te arsa sebebiyle artıştığı 84 yaşındaki kayınpederi tarafından av tüfeğiyle vurulan kadın ağır yaralandı.

Batman arsa kavgası Haberi

Batman arsa kavgası

Batman'ın Suçeken köyünde arazi meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucunda 24 yaşındaki Mehmet Ali Girgin hayatını kaybetti.

Habertürk'ten Bulut Kutlu'nun haberine göre, geçtiğimiz akşam Suçeken Köyü'nde arazi meselesi nedeniyle iki aile arasında tartışma yaşandı. 

Tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüşünce silahlar çekildi. Olayda ağır yaralanan 24 yaşındaki Mehmet Ali Girgin, kaldırıldığı hastanede tüm çabalara hayatını kaybetti.