29 / 03 / 2024

Batman Barosu Hizmet binası

Batman Barosu Hizmet binası

Batman Barosu'nun 6 katlı hizmet binası, açılışa hazır. Batman Belediyesi’nin Türkiye Barolar Birliği’ne tahsis ettiği Esentepe’de yapımı tamamlanan ‘Batman Barosu hizmet binası ve Avukat evi’ projesi hayata geçiyor.

Batman Adalet Sarayı Mayıs’ta hizmete açılıyor!

2 Yıl gibi bir sürede yapımı tamamlanan Batman Adalet Sarayı, açılış için gün sayıyor. 24 Mahkeme salonu ile 33 duruşma salonun bulunduğu Saray’da, 500’den fazla yargı mensubu ve personel görev yapacak.

Dicle Elektrik’in hizmet binası yıkıldı!

5 yıldır ödenmeyen borçları nedeniyle elektrikleri kesilen Batman Beşeri Belediyesi, Dicle Elektrik’e ait hizmet binasını iş makineleri ile yıktı.

Batman SGK hizmet binası inşaatı durdu mu?

Batman'da 7 Aydır kaba inşaatı tamamlanan SGK hizmet binasında işler durma noktasına geldi. 8 Milyon TL’ye mal olacak olan SGK hizmet binasının yapımını üstlenen firmanın sözleşmesi fesih yolunda.

Batman'a modern hizmet binası geliyor!

Batman’ın Meydan mahallesindeki PTT Başmüdürlüğü eski yeri, modern hizmet binası ile lojmana dönüştürülüyor.

Tekirdağ Barosu hizmet binası açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Barosu yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Muğla Barosu'nun yeni binası açıldı!

Muğla Barosu'nun yeni hizmet binası, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun katılımıyla açıldı. Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun, hizmet binası özleminin sona erdiğini belirtti.

Batman Barosu’nun hizmet binası açıldı!

Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) desteğiyle tamamlanan Batman Barosu’nun hizmet binası açıldı. Açılışa TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, hukukçular ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

TOKİ 8 ilde etüt raporu hazırlatılması ile hizmet alımı ihalesi bugün!

TOKİ Hatay, Çorum, Manisa, Ankara, İstanbul, Konya, Balıkesir illerinde imar planına esas jeolojik, jeoteknik ve joefizik etüt raporu hazırlatılması işi ile Batman geoteknik etüd projesi hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Batman Balpınar Belediyesi hizmet binasında son durum!

Temeli geçtiğimiz aylarda atılan Batman Balpınar Belediyesi hizmet binasında çalışmalar aralıksız sürüyor. Konuyla ilgili Belediye Başkanı Sarıgöl, “Yeni belediye binamızın temelini inceledik. Binamızın 2.katı da hemen hemen tamamlanmış durumda''dedi.

Batman Beşiri'ye yeni hastane geliyor!

Batman Beşiri’de 24 saat hizmet verecek, tam teşekküllü, 5 uzman doktorun görev yapacağı hastane yakın zamanda hizmete açılacak.

Balıkesir Barosu'nun yeni hizmet binası açıldı!

Balıkesir Barosu'nun merkez Altıeylül ilçesi Plevne Mahallesi'ndeki yeni hizmet binası açıldı. Hizmet binasının açılış törenin katılan Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, yargı sistemi hakkında konuştu.

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binası boyandı!

Yaklaşan 5 Haziran Dünya Çevre günü öncesinde hizmet binasının ihata duvarını mavi boya ile renklendiren Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, diğer kurum ve kuruluşlara da örnek oldu.

TOKİ 8 ilde etüd raporu hazırlatılması hizmet alımı ihalesi bugün!

TOKİ, Batman ve Kayseri'de imar planına esas jeolojik, jeoteknik ve jeofizik etüt raporları hazırlatılması işi ile Adana, Afyon, Eskişehir, Gaziantep, Muğla ve Kütahya İllerinde zemin etüd raporları hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

İzmir Barosu hizmet binası açıldı!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, İzmir Barosu'nun yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Batman Barosu Hizmet binası Haberi

Batman Barosu Hizmet binası

Batman Baros’nun 6 katlı hizmet binası, açılışa hazır. Batman Belediyesi’nin Türkiye Barolar Birliği’ne tahsis ettiği Esentepe’de yapımı tamamlanan ‘Batman Barosu hizmet binası ve Avukat evi’ projesi hayata geçiyor. Projesi tamamlanan hizmet binasında, İdari birim, CMK, Adli Yardım ve Baro Kalemleri, İnsan Hakları, Kadın Hakları, Çocuk Hakları Komisyonları  Avukat Hakları Merkezi için çalışma alanları ve toplantı salonları, Staj Eğitim Birimi ve toplantı salonu, 304 kişilik konferans ve çok amaçlı salon, seminer salonu, kütüphane, arşiv, sergi ve fuaye alanı, kapalı otoparkın bulunacağı hizmet binasında ayrıca kafeterya, lokal gibi sosyal alanlar da bulunuyor. Bina yaklaşık 6.5 milyon Tl’ye mal oldu.



Batman...