20 / 04 / 2024

batman gültepe mahallesi

batman gültepe mahallesi

Batman’ın Gültepe mahallesindeki 22 daireli bir apartmana kurulan ‘ongrid’ sistemle enerji üretiliyor. Elde edilen enerjinin fazlası DEDAŞ’a satılıyor.

Kayseri Gültepe'de 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi'deki arsayı ihale ile satıyor. İhale 17 Ekim'de gerçekleşecek..

İzmit Gültepe'deki metruk bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Gültepe Mahallesi'nde bulunan metruk binayı yıktı.

Altındağ Belediyesi Gültepe'de öğrenci yurdu yaptırıyor!

Altındağ Belediyesi, Gültepe Mahallesi sınırları içerisindeki alanda dükkan + sosyokültürel tesis (Öğrenci Yurdu) yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 7 Mart'ta yapılacak..

İzmir Gültepe Kompleksi'nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş yaptığı açıklamada hem hizmet ürettiklerini hem de diğer kamu kurumlarının eksiklerini giderdiklerini belirtti. Pekdaş "Gültepe Toros Mahallesi’nde pazaryeri ve semt merkezi olan bir kompleksin temelini atacağız." dedi

İzmir Gültepe Toros Spor Merkezi açıldı!

Vatandaşın beden ve ruh sağlığını güçlendirmek adına çalışmalarını sürdüren Konak Belediyesi, mahallelerde açtığı spor merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Gültepe Semti’ne bağlı Mehmet Akif Mahallesi’nde faaliyet gösterecek olan ‘Toros Spor Merkezi’ düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Batman Gültepe liseler bölgesindeki inşaat atıkları çevreye zarar veriyor!

Batman’ın gelişen semti Gültepe’de liseler bölgesi olarak bilinen Esentepe’ye komşu tepedeki manzara görenleri hayretler içinde bıraktırıyor.

Batman Gültepe-Esentepe yol düzenleme çalışmaları ne zaman bitecek?

Esentepe giriş yolunun da birleştiği Gültepe-Esentepe yol güzergâhındaki düzenleme çalışmaları, çevredeki semt sakinlerini de kaygılandırıyor. Peki yol düzenleme çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Kayseri Gültepe Mahallesi’nde dönüşüm tamamlandı!

Gültepe Mahallesi’nde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Gültepe Mahallesi ile ilgili olarak Kentsel Dönüşüm Projesinin tamamlandığını ve Kayseri ilinde prestij bir semtin ortaya çıktığını söyledi.

Gültepe Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Gültepe Mahallesi’nde yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında sona geliniyor. Çalışmaları terinde inceleyen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Genç dostu belediyeyiz” dedi

Batman Gültepe ve Belde mahallelerinde elektrik hatları yer altına alınıyor!

Dicle EDAŞ, kentin hızla gelişen semtleri olan Gültepe ve Belde mahallelerinde toplam 10 kilometreyi bulan elektrik hattını yeraltına çekmek için çalışmalara start verdi.

Denizli Gültepe Pazaryeri inşaatında sona gelindi!

Denizli Merkezefendi'de semt pazarlarının yerine sabit kapalı pazaryeri kazandırılmasına geçtiğimiz yıl Altındere Mahallesi'nden başlayan Merkezefendi Belediyesi, Gültepe'de de kapalı pazaryeri inşa ederek modern pazaryerlerinin sayısını arttırıyor.

Gültepe Gençlik Merkezi yaza hazır!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile Gültepe Mahallesi’nde yapımına bir süre önce başlanan gençlik merkezinin önümüzdeki yaza kadar hizmete gireceği öğrenildi.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap kura satışları!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap kura satışları kapsamında 369 adet konut için hak sahipleri belirlenecek. Projede 756 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

batman gültepe mahallesi Haberi

batman gültepe mahallesi

BÖYLE BİNALAR DA VAR

Batman’ın gelişen semti Tilmerç’te 22 daireli Nujen sitesinde kurulan ‘ongrid’ güneş enerjisi sistemiyle konut sahiplerinin yüzü gülüyor. Polaryan ile İpek Mühendisliği’nin ortaklaşa hayata geçirdiği yeni elektrik projesi yaklaşık 185 bin liraya mal oldu. Batman’da ilk elektrik üreten apartman olarak bilinen Nujen sitesi sakinleri, “Elektrik kesintilerinden uzağız. Eskiden kesintilerden yakınırdık. Şimdi öyle bir sorunumuz yok. İhtiyacımız dışında elektriği DEDAŞ’a sattığımız için de mutluyuz. Yeni apartmanlara bu sistemi öneriyoruz” dediler.


5 YILDA KENDİNİ AMORTİ EDECEK

Sistemle ilgili bilgi veren uzman Erhan Basmacı: “Batman’ın ilk elektrik üreten apartmanında fazla enerjiyi DEDAŞ’a veriyoruz. Çatı sistemine kurduğumuz elektrik şebekesi 44 kw enerji üretiyor. Daha önce de bir işyerine kazandırdığımız bu sistemi şimdi şehrin modern yapılarına kazandırmak istiyoruz. Batman yeniliklere hazır bir şehir. Bu...