27 / 04 / 2024

Batman OSB 4. İlave Kamulaştırma toplantısı

Batman OSB 4. İlave Kamulaştırma toplantısı

Batman Valisi Ahmet Deniz, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 4. İlave Kamulaştırma çalışmaları dolayısıyla Beşiri ilçesine bağlı Örmegöze ve Danalı köyü hak sahipleri ve ilgili kurumların yöneticileriyle bir araya geldi.

4 ildeki 6 adet arsa ve arazi 51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Amasya, Batman, İzmir ve Denizli'de yer alan 6 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 4 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Batman'da 16 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Batman Ciğerlo, Bileyder ve İrmi'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 15 milyon 993 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Batman'da kiralık ve satılık ev fiyatları uçtu!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, şehirde ev fiyatlarının 700 bin-1.2 milyon TL arasında olduğunu, kiraların ise astronomik rakamlara ulaştığını belirtti. Şahin, Batman kadar yeni imar alanı yarattıklarını dile getirdi ve OSB yatırımlarına ilişkin de konuştu.

Ankara Kalecik'e tarıma dayalı OSB projesi!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu’nun katılımıyla Kalecik’te düzenlenen tarım toplantısında ilçede yapılması planlanan tarıma dayalı organize sanayi bölgesi de (OSB) gündeme geldi. 4 bin dönümlük bir arazi üzerinde yapılması planlanan OSB’nin hayata geçirilmesiyle bölge halkına önemli kat

İkitelli OSB için yeni arazi arayışı!

İkitelli OSB Başkanı Mahmut Aydın, İkitelli OSB olarak yeni yatırım arazisi arayışında olduklarını bildirdi. Aydın, ''İstanbul'a yakın illerden birinde 4 milyon metrekarelik OSB arazisi arayışımız var'' diye konuştu.

Bilecik Pazaryeri OSB'ye 4 firmadan 135 milyon TL'lik yatırım!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, 4 firma tarafından Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanına toplam 135 milyon TL'lik yatırım yapılıyor. 

Batman-Hasankeyf karayolu güzergahına 10 katlı konut siteleri geliyor!

Batman-Hasankeyf karayolu güzergahındaki yeni imar alanına 10 katlı konut siteleri inşa edilecek. 4 bloktan meydana gelecek 10 katlı bir konut sitesinin temelinin önümüzdeki günlerde atılacağı söyleniyor.

Niğde OSB'de 4 firmaya arsaları tahsis edildi!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) sanayi parseli talep eden müteşebbislere 3 günde arsaları tahsis edildi.

Batman Açık Hava Outlet AVM geliyor! 

Batman Açık Hava Outlet AVM projesinde, 5 yıldızlı otel, 60 dükkanlı AVM ve 4 salonlu kongre merkezi yer alacak. Batman Açık Hava Outlet AVM, Batman Merkez'de hayata geçiriliyor...

Batman Güven Yapı Malzemeleri Nakliye Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Batman Güven Yapı Malzemeleri Nakliye Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Silivri'de 4 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Tuncay tarafından kuruldu. 

64 OSB daha geliyor!

11. Kalkınma Planı’nda Organize Sanayi Bölgelerine özel bir yer ayrıldı. 2023 yılına kadar 64 OSB projesi tamamlanacak. Bu OSB’lerde 440 bin yeni istihdam oluşturulacak. OSB yatırımlarının toplam değeri ise 4.5 milyar TL’yi bulacak...

64 OSB projesi tamamlanacak! 

11. Kalkınma Planı döneminde 64 OSB projesi tamamlanacak. Proje maliyeti 4.5 milyar TL olacak. 440 bin ilave istihdam sağlanacak. Plan döneminde 31 küçük sanayi sitesi, 18 endüstri bölgesi kurulacak...

Batman OSB 4. İlave Kamulaştırma toplantısı Haberi

Batman OSB 4. İlave Kamulaştırma toplantısı
Batman OSB 4. İlave Kamulaştırma Toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı. 


Batman Valisi Ahmet Deniz, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 4. İlave Kamulaştırma çalışmaları dolayısıyla Beşiri ilçesine bağlı Örmegöze ve Danalı köyü hak sahipleri ve ilgili kurumların yöneticileriyle bir araya geldi.


Toplantıda OSB'nin genişletme çalışmaları kapsamında yapılacak kamulaştırmalarda hak sahiplerinin talepleri ve kamulaştırmanın hızlandırılması ile ilgili koordinasyonu gerektiren konular ele alındı.Hak sahipleriyle bir süre sohbet eden Vali Deniz, çalışmaların hızlandırılması için ilgili kurumlarla en kısa zamanda anlaşmaya varmaları gerektiğini belirtti. Deniz, kamulaştırma çalışmalarının ivedilikle bitirilerek, yatırımcılara arsa tahsislerinin yapılması gerektiğini ifade etti.Vali Deniz'den Rektör Durmuş'a hayırlı olsun ziyaretiToplantı sonrası Vali Deniz, Batman Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Aydın Durmuş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Durmuş'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Deniz, kendisine...