28 / 03 / 2024

batman osb istimlak

batman osb istimlak

Batman Organize Sanayi Bölgesi'ne eklenen 2 bin dönümlük arsanın istimlak bedelleri sahiplerine ödenmeye başladı...

Batman'da kiralık ve satılık ev fiyatları uçtu!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, şehirde ev fiyatlarının 700 bin-1.2 milyon TL arasında olduğunu, kiraların ise astronomik rakamlara ulaştığını belirtti. Şahin, Batman kadar yeni imar alanı yarattıklarını dile getirdi ve OSB yatırımlarına ilişkin de konuştu.

Kütahya OSB için istimlak edilen arazilerin bedelleri mecliste!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Sevdiğin köyünde kurulacak OSB için istimlak edilen arazilerin bedellerinin köylülere ne zaman ödeneceği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Batman ikinci OSB için start veriliyor!

Batman Valisi Hulusi Şahin, yatırımlar hakkında bilgi verdi. Şahin, Batman'da ikinci Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Batman OSB'de arsa bekleyişi!

Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımcılar ‘Cazibe iller’ programı kapsamında destek bekliyor. OSB’de bazı şirketlere yer tahsisinde öncelik tanınacak.

Batman'da OSB arazisi için istimlak bedelleri ödenmeye başladı!

Batman Organize Sanayi Bölgesi'ne eklenen 2 bin dönümlük arsanın istimlak bedelleri sahiplerine ödenmeye başladı...

Batman'da OSB 4. İlave Kamulaştırma Toplantısı yapıldı!

Batman Valisi Ahmet Deniz, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 4. İlave Kamulaştırma çalışmaları dolayısıyla Beşiri ilçesine bağlı Örmegöze ve Danalı köyü hak sahipleri ve ilgili kurumların yöneticileriyle bir araya geldi.

Batman OSB'ye iplik fabrikası inşa edilecek!

Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde üç yıl önce 500 kişinin çalıştığı tekstil fabrikasını açan Denizli’nin duayen tekstilcisi Osman Aydınlı, Batman’daki tesislerine bir yenisini daha ekliyor.

Batman Teknokent'in yapımı 2 yılda tamamlancak!

Batman Üniversitesi tarafından 10 bin metrekarelik alan üzerine teknokent inşa edilecek. Üniversite ile OSB arasında iş birliğinin sağlanmasının hedeflendiği teknokentin 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Batman yeni gümrük binası, OSB'nin çehresini değiştirecek!

8430 Metrekarelik alana idari hizmet binası ile sosyal tesislerin yapılacağı yeni gümrük sahası OSB’nin çehresini değiştirecek. Batman’da geçen yıl 34 milyon dolarlık ihracat yapıldı.

Batman 2. OSB'nin yapılması için arsa sorunu çözüldü mü?

Farklı sektörlerde 75 tesisin bulunduğu Batman Organize Sanayi Bölgesinde yer bekleyen 100’ü aşkın yatırımcının gözü ‘Çözüm süreci’ne çevrildi.

Batman'a ikinci bir OSB yapma kararı alındı!

Yeni teşvik sisteminin yürürlüğe girmesiyle Batman'a yönelik yatırımlar hızla artmaya başladı. Mevcut OSB, yatırımlara yetmeyince ikinci bir OSB yapma kararı alındı. Batman yatırımcılar için yeni çekim merkezi oldu...

İstimlak bedeli ne kadar?

Karayolları Genel Müdürlüğü, DSİ Genel Müdürlüğü, Üniversiteler ve belediyeler tarafından yapılabilen istimlak bedeli ne kadar? Detayları haberimizde...

İstimlak bedeli hesaplama!

İstimlak, özel mülkiyete konu olan gayrimenkullerin kamu yararı gözeten projeler kapsamında olması halinde bir bedel karşılında alınmasıdır. Peki istimlak nasıl hesaplanır? İstimlak bedeli hesaplama ve detayları...

batman osb istimlak Haberi

batman osb istimlak


Batman Beşiri Kira Dağı eteğinde yer alan Organize Sanayi Bölgesi'ne eklenen 2 bin dönümlük arsanın istimlak bedelleri sahiplerine ödenmeye başladı.


160 yatırımcının yer beklediği Organize Sanayi Bölgesi'nin Müdiresi Zeynep Akbel "Arsa sahiplerinin bedelleri kısım daki 2 bin dönümlük arsanın parselasyon ve proje kısım ödeniyor. Bayram sonrasında da yatırımçalışmaları tamamlandı. 80'i aşkm farklı sektördeki cılarayer tahsisi yapılacak" şeklinde konuştu.



Batman...