25 / 04 / 2024

batman projeleri 2016

batman projeleri 2016

Görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkanı Sabri Özdemir, "Turgut Özal Bulvarı’nda iki üst geçit yapmayı planlıyoruz. Konu ile ilgili olarak da Ankara’da görüştüğümüz bazı mimarlar var " açıklamasında bulundu.

TOKİ Batman Merkez’de tam 1.030 konut!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin başvuruları çarşamba günü başladı. Peki, TOKİ Batman Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Kozluk’ta 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Batman Kozluk Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ Batman Gercüş Projesi!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Batman’da 1.750 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Gercüş Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Beşiri’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ 81 ilde Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri’nde Batman da yerini alacak. Peki, TOKİ Batman Beşiri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

7 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022! Batman ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibarıyla başladı. Peki, TOKİ Batman'da kaç konut inşa edecek? Batman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022...

Batman'daki imar alanları inşaat firmalarının dikkatini çekiyor!

Batman'da yeni imar alanında altyapı ve yol çalışmalarının ardından konut projeleri için düğmeye basılacak. Ayrıca Batman’ın yeni imar alanı olan Batman-Hasankeyf yol güzergahındaki Akça (Tilmiz) - Binatlı (Bileyder) köyleri çevresinde yeni yapıların da temeli atılıyor.

Okmeydanı'na Göz Hastanesi geliyor!

İstanbul Okmeydanı'na Göz Hastalıkları Hastanesi geliyor. 9 katlı olacak Beyoğlu Göz Hastalıkları Hastanesi'nin yapım projeleri, 2016 yılında mimar Musab Kesgin tarafından çizilmişti. 

Batman’da konut satışları düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu, 2016 yılının Aralık ayına ilişkin konut satış rakamlarını açıkladı. Batman’da 2016 yılının Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışları yaklaşık yüzde 25 düşüş gösterdi.

Batman'da konut satışları yüzde 25 düştü!

Batman’da 2016 yılının Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışları yaklaşık yüzde 25 düşüş gösterdi. Konut Satış İstatistikleri’ne göre Batman’da konut satışları 2016 yılının Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yaklaşık yüzde 25 düşüş gösterdi.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

TOKİ Batman Emekliler Derneği Projesi'nde teslimler sona eriyor!

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi kapsamında 1. Bölgede inşa ettirilen 541 adet konutun teslim işlemleri 01 Aralık - 16 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

Batman Merkez Emekliler Derneği Projesi'nde teslimler başlıyor!

Batman Merkez Emekliler Derneği Projesi'nde yer alan 541 adet konutun teslimleri bugün itibariyle başlıyor. Projenin teslimleri 16 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek.

batman projeleri 2016 Haberi

batman projeleri 2016

Görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkanı Sabri Özdemir ile yapmış olduğumuz özel röportajımızda Yollar, SİBADAŞ, İluh Deresi, Vizyon Projesi, Kent temizliği, Gırbereşk Köyü’ndeki esnaf sorunları gibi birçok konu hakkında konuştuk. Sizleri Röportajın devamıyla başbaşa bırakıyoruz.


Uzun yıllar önce kentin birçok yerine döşenmiş olan Asbestli borular ile ilgili çalışmalarınız hangi aşamada?


Batman’daki asbestli su borularının büyük bir kısmı değişti ve değişimler bitmek üzere. Kentin en dar sokaklarının bulunduğu eski yerleşim alanlarında çalışan arkadaşlarımızı başarılarından dolayı yönetim olarak takdir ediyoruz. Yıllardan bu yana konuşulan asbestli su borusu sorununu da bizim dönemimiz içerisinde çözdük ve sona doğru ilerliyoruz. Bu çalışma aslında çok ciddi bir gider yani maliyet oldu belediyeye ama bunu her şeye rağmen bu yıl tamamlayacağız. Batman’ın şebeke suyu ile ilgili de çok...