24 / 04 / 2024

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.




Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilin tarihi ve kültürel mirasını canlandırmak amacıyla hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak. Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı işbirliğiyle düzenlenen Yapex Yapı Fuarı, Antalya Expo Center'da ziyaretçilerine kapılarını açacak. Türkiye'de restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma teması ile düzenlenecek tek fuar olan Yapex'te, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarihe ışık tutan projelerini tanıtacak.


Görücüye çıkacak


Yapex Fuarı'nda, yapı restorasyon ve tadilatları ile kültür mirasını oluşturan eski ve yakın dönem mimari eserlerin geleceğe aktarılması için çalışan yatırımcı, projeci ve üretici unsurların bir araya geleceği belirtildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarihi Sosyal ve Kültürel Projeler Şube Müdürlüğü, "Gölmarmara Halime Hatun Külliyesi'nden dokusu ve eşsiz mimarisiyle kültür dünyasına armağan edilen Kula Evleri'ne, Alaşehir Bakkal Şükrü Evi'nden Turgutlu eski Belediye Binası'na kadar birçok tarihi yapıyı geleceğe taşımak için önemli çalışmalar yapıyoruz.

Bu anlamda restorasyonunu tamamlayarak günyüzüne çıkardığımız tarihi yapılarımızla restorasyon çalışmasına başlayacağımız projelerimizle Yapex Yapı Fuarı'nda yer alacağız" açıklamasında bulundu.



Yeni Asır


Geri Dön