18 / 04 / 2024

batman siirt elektrik hattı ihalesi ne zaman

batman siirt elektrik hattı ihalesi ne zaman

Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ), Güneydoğu Anadolu'da, Mardin, Siirt ve Urfa sınırları içinde yer alan toplamı 260 kilometreyi bulan üç enerji iletim hattının kamulaştırma haritaları ile imar planı tadilatlarının hazırlanması işi için ihale açtı...

Yatırımcılar dikkat! Batman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün 160 taşınmaz ihalesi 9 Ocak’ta!

Batman'da 160 adet taşınmazın irtifak hakkı tesisi ihalesi yayımlandı. Yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı lisanssız elektrik üretim tesisi yapılması ihalesi 9 Ocak’ta gerçekleştirilecek.

Batman'da demir inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü!

Batman'da elektrik dağıtım şirketinin inşaatı için kurulan demir iskelenin çökmesi sonucunda 1 işçi hayatını kaybetti. 

Batman'da inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü, 2 yaralı!

Batman'da elektrik dağıtım şirketinin bölge müdürlüğü binasının dış cephesinin boyanması için kurulan demir iskelenin çökmesi sebebiyle 1 işçi hayatını kaybetti, 2 işçi ise yaralandı.

Batman-Siirt illeri köprü yapımları ihalesi meclis gündeminde!

Batman-Siirt illeri köprü yapımları ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman'da inşaat işçileri elektrik akımına kapıldı: 1 ölü, 1 ağır yaralı!

Batman Gercüş'Te inşaat işçilerinin elektrik akımına kapılması sonucu bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Batman’da 5 mahalle için yeni imar planları askıda!

Batman’da 5 mahalleyi kapsayan 1050 hektarlık alanda 2012 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca onaylanan Mardin, Siirt, Batman, Şırnak ve Hakkâri planlama bölgesi 1/100.000 ölçekli çevre düzeni askıya çıktı.

Siirt ve Batman'da acele kamulaştırma kararı!

Siirt'te Kurtalan İlçesi ile Batman'da Beşiri ve Kozluk İlçelerinde yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Dicle Elektrik’in hizmet binası yıkıldı!

5 yıldır ödenmeyen borçları nedeniyle elektrikleri kesilen Batman Beşeri Belediyesi, Dicle Elektrik’e ait hizmet binasını iş makineleri ile yıktı.

Siirt'te hastane arazisi otoparka dönüşüyor!

Belediyeler tahrip olmuş kentlerin yaralarını sarmaya başladı. Diyarbakır, Şırnak, Mardin, Batman ve Siirt’teki belediyeler, vatandaşlara kaliteli hizmet sunabilmek için yoğun bir çalışma içerisinde...

ÖİB, 7 ildeki 21 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Niğde, Kars, Nevşehir, Aydın, Batman, Siirt ve Karaman'da bulunan 21 gayrimenkulü özelleştiriyor. “Satış” yöntemi ve “Pazarlık Usulü” uygulanmak suretiyle ayrı ayrı özelleştirilecek gayrimenkullerin ihaleleri 24 OCak ve 3 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek.

Batman konut satışında ikinci sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Siirt Bölge Müdürlüğü; Mardin, Batman, Şırnakve Siirt illerinin içinde bulunduğu TRC-3 bölgesinin Ağustos ayının Konut Satış İstatistikleri açıkladı. Mardin'de Ağustos ayında 706 konut satılarak birinci sırada yer alırken, Batman 360 konut ikinci sırada yer aldı.

Batman'da Haziran'da 278 konut satıldı!

Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt illerinin içinde bulunduğu TRC-3 bölgesinde TÜİK verilerine göre, Batman'da 278, Siirt'te 142 ve Şırnak'ta 42 konutun satışı yapıldı.

Batman Ilısu Barajı'nın yapımı iptal mi edilecek?

Batman Ekoloji Meclisi Ilısu Komisyonu Üyesi Öner Öztürk, ''Ilısu Barajı’nın inşaatı iki aşamalıdır. Asıl elektrik üretecek olan HES inşaatı yapım maliyetinin fazla olmasından dolayı henüz başlamamış. Devlet baraj yapımının iptal edilme ihtimaline karşı bu inşaatı ağırdan alıyor” dedi.

batman siirt elektrik hattı ihalesi ne zaman Haberi

batman siirt elektrik hattı ihalesi ne zaman


Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ), Güneydoğu Anadolu'da, Mardin, Siirt ve Urfa sınırları içinde yer alan toplamı 260 kilometreyi bulan üç enerji iletim hattının kamulaştırma haritaları ile imar planı tadilatlarının hazırlanması işi için ihale açtı.


Güneydoğu Anadolu Bölgesi`nde toplam uzunluğu 260 kilometreyi bulan üç yeni enerji iletim hattı kurulacak. Söz konusu hatların kurulması için gerekli taşınmazlarla ilgili kamulaştırma haritaları ve imar planı tadilatlarını yaptırmak üzere ihale açıldı.


TEİAŞ 16. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü tarafından açılan ihaleye konu enerji iletim hattı güzergahları ve uzunlukları şöyle:


1) 132,988 km'lik 380 kV 1272 MCM Cizre-Kızıltepe E.İ.H, 

2) 53,593 km'lik Batman 2-Siirt ÇİM EİH 

3) 74,651 km'lik 380 kV 954 MCM Kızıltepe-Viranşehir EİH


İhale, söz konusu enerji iletim hatlarının kamulaştırma haritaları ve imar planı tadilatlarının hazırlanmasını içeriyor. Söz...