23 / 04 / 2024

Güneydoğu'ya 260 kilometrelik enerji hattı için ihale açıldı!

Güneydoğu'ya 260 kilometrelik enerji hattı için ihale açıldı!

Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ), Güneydoğu Anadolu'da, Mardin, Siirt ve Urfa sınırları içinde yer alan toplamı 260 kilometreyi bulan üç enerji iletim hattının kamulaştırma haritaları ile imar planı tadilatlarının hazırlanması işi için ihale açtı...




Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ), Güneydoğu Anadolu'da, Mardin, Siirt ve Urfa sınırları içinde yer alan toplamı 260 kilometreyi bulan üç enerji iletim hattının kamulaştırma haritaları ile imar planı tadilatlarının hazırlanması işi için ihale açtı.


Güneydoğu Anadolu Bölgesi`nde toplam uzunluğu 260 kilometreyi bulan üç yeni enerji iletim hattı kurulacak. Söz konusu hatların kurulması için gerekli taşınmazlarla ilgili kamulaştırma haritaları ve imar planı tadilatlarını yaptırmak üzere ihale açıldı.


TEİAŞ 16. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü tarafından açılan ihaleye konu enerji iletim hattı güzergahları ve uzunlukları şöyle:


1) 132,988 km'lik 380 kV 1272 MCM Cizre-Kızıltepe E.İ.H, 

2) 53,593 km'lik Batman 2-Siirt ÇİM EİH 

3) 74,651 km'lik 380 kV 954 MCM Kızıltepe-Viranşehir EİH


İhale, söz konusu enerji iletim hatlarının kamulaştırma haritaları ve imar planı tadilatlarının hazırlanmasını içeriyor. Söz konusu işlerin süresi 1`inci kısım için 180, ikinci kısım için 105 ve üçüncü kısım için 90 gün olarak belirlendi.


Kazanacak istekli, ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. Konsorsiyum olarak teklif sunulamayacak. İhalede katılımcılardan teklif edecekleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vermeleri isteniyor. İsteklilerde, asgari yetkin personel çalıştırma ve bu iş için asgari bilişim donanımına sahip olma şartları aranacak. İhale, 30 Aralık 2013 Pazartesi günü saat 14:00`te yapılacak. 


Yurt Gündemi


Geri Dön