26 / 04 / 2024

güneydoğuya elektrik hattı ihalesi ne zaman

güneydoğuya elektrik hattı ihalesi ne zaman

Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ), Güneydoğu Anadolu'da, Mardin, Siirt ve Urfa sınırları içinde yer alan toplamı 260 kilometreyi bulan üç enerji iletim hattının kamulaştırma haritaları ile imar planı tadilatlarının hazırlanması işi için ihale açtı...

Recep Tayyip Erdoğan: Güneydoğu'da kentsel dönüşüme süratle başlanmalı!

Güneydoğu'da 'topyekûn bir kentsel dönüşüm yapılmalı' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Halkı yalnız bırakmayın"... "Bölgede sosyo-psikolojik desteklerin artırılması lazım. Dedi.

Doğu ve Güneydoğu'daki konutlar 3-5 ayda bitecek!

Doğu ve Güneydoğulu işadamlarını ağırlayan Başbakan Davutoğlu, vergi ve SGK primlerine 1 yıl erteleme sözü verirken, “İşyeri ev konusunda hiç kimse mağdur edilmeyecek. 3-5 ay içinde bu işler bitecek” dedi

TOKİ Doğu ve Güneydoğu'da kentsel dönüşüm yapacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklayacağı, "Eylem Planı" kapsamında TOKİ daha yaşanabilir konutların inşası ile Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki illerde de kentsel dönüşüm çalışmaları yapacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu için yeni model geliştirmeli!

Kalkınma Bakanlığı, AK Parti'nin Doğu ve Güneydoğu milletvekilleriyle bir araya gelerek bölgedeki yatırımlara ilişkin bilgi verdi ve atılması gereken adımlar konusunda önerilerini dinledi.

Doğu ve Güneydoğu'da 41 projenin inşaatı sürecek!

Terörle Mücadele Eylem Planı'nda son rötuşlar yapılırken, Doğu ve Güneydoğu'da kamunun sunduğu hizmetlerdeki kalite artacak. 2015'te yapımına başlanan ve 2018'e kadar tamamlanması planlanan 41 projede inşaat sürüyor.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya 43 bin konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki yoğun talebi karşılamak amacıyla, 2016-2019 arasında 43 bin konut yapılacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu'da yoğun çalışıyor!

Turan da kendisine yöneltilen "Terör nedeniyle zarar gören yapılara ilişkin herhangi bir çalışma yapılacak mı?" sorusu üzerine, "Doğu ve Güneydoğu, konut ihtiyacı anlamında en yoğun çalıştığımız bölgelerden." dedi.

Doğu ve Güneydoğu'da kentsel dönüşüm yapılacak!

Doğu ve Güneydoğu'da binalar, yerleşim yerleri büyük zarar gördü. Bu durum vatandaşları son derece rahatsız ederken, AKP'den kentsel dönüşüm açıklaması geldi.

Doğu ve Güneydoğu'nun değeri spor tesisleri ile artıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın göreve geldiği 2013 yılından itibaren Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerine yapılan yatırımlarda gözle görülür bir artış gözleniyor

Devçağ Bau İnşaat Turizm Gıda ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devçağ Bau İnşaat Turizm Gıda ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Devrim Kocadağ tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Sultangazi, Zubeyde Hanım Mahallesi, 1300 Sokak'ta kuruldu.

Güneydoğu'daki OSB'lere yatırım talebi artıyor!

Güneydoğu Anadolu Projesi'ne bağlı 9 ilde uygulanan teşviklerle sayısı 26'ya çıkacak Organize Sanayi Bölgeleri'ne sanayiciler yoğun ilgi gösteriyor.

Cerit RES TM- Adıyaman Gölbaşı TM Elektrik Enerji İletim Hattı için ÇED toplantısı yapılacak!

Adıyaman Gölbaşı ve Kahramanmaraş Çağlayancerit'de bulunan Cerit RES TM- Adıyaman Gölbaşı TM Elektrik Enerji İletim Hattı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak.

Yatırımların dörtte biri Doğu ve Güneydoğu'ya!

Son 13 yılda Türkiye'nin 81 iline, 6 önemli yatırım alanında toplam 462 milyar 791 milyon lira tahsis edilirken, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine bu yatırımlardan ayrılan payın büyüklüğü 105,4 milyar lirayı buldu.

güneydoğuya elektrik hattı ihalesi ne zaman Haberi

güneydoğuya elektrik hattı ihalesi ne zaman


Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ), Güneydoğu Anadolu'da, Mardin, Siirt ve Urfa sınırları içinde yer alan toplamı 260 kilometreyi bulan üç enerji iletim hattının kamulaştırma haritaları ile imar planı tadilatlarının hazırlanması işi için ihale açtı.


Güneydoğu Anadolu Bölgesi`nde toplam uzunluğu 260 kilometreyi bulan üç yeni enerji iletim hattı kurulacak. Söz konusu hatların kurulması için gerekli taşınmazlarla ilgili kamulaştırma haritaları ve imar planı tadilatlarını yaptırmak üzere ihale açıldı.


TEİAŞ 16. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü tarafından açılan ihaleye konu enerji iletim hattı güzergahları ve uzunlukları şöyle:


1) 132,988 km'lik 380 kV 1272 MCM Cizre-Kızıltepe E.İ.H, 

2) 53,593 km'lik Batman 2-Siirt ÇİM EİH 

3) 74,651 km'lik 380 kV 954 MCM Kızıltepe-Viranşehir EİH


İhale, söz konusu enerji iletim hatlarının kamulaştırma haritaları ve imar planı tadilatlarının hazırlanmasını içeriyor. Söz...