26 / 04 / 2024

kızıltepe viranşehir elektrik hattı ihalesi ne zaman

kızıltepe viranşehir elektrik hattı ihalesi ne zaman

Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ), Güneydoğu Anadolu'da, Mardin, Siirt ve Urfa sınırları içinde yer alan toplamı 260 kilometreyi bulan üç enerji iletim hattının kamulaştırma haritaları ile imar planı tadilatlarının hazırlanması işi için ihale açtı...

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Mardin Kızıltepe'de 42.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kızıltepe İcra Dairesi, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi, 133 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 42 milyon 602 bin 520 TL'ye satıyor...

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Yağmur tarafından kuruldu.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Kayseri Hacılar Belediyesi, ilçeye kazandırılacak olan Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalara başladı.

Keyseri Kızıltepe Millet Bahçesi yapım ihalesi tamam!

Keyseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin ilk etap ihalesi gerçekleşti. Yaklaşık maliyeti 1 Milyon 335 Bin 446 TL olan ihalenin sonucu ise henüz açıklanmadı.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi tamam!

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi gerçekleşti. İhaleye 7 firma katılım gösterdi. 

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

Mardin Kızıltepe'de 25.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kızıltepe İcra Dairesi Müdürlüğü, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi 133 ada 3 parseldeki fabrika ve makine tesisatlarını 25 milyon 363 bin 789 TL'ye icradan satıyor...

Kızılyaka İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılyaka İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Sakın tarafından kuruldu.

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 sermaye bedeli ile Serdal Kızılkaya tarafından kuruldu.

Kızıltepe İlhan Makarna fabrika arsası 25.4 milyon TL'ye icradan satışta!

Kızıltepe İcra Dairesi Müdürlüğü, Mardin ili Kızıltepe ilçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan  İlhan Un İrmik Makarna Gıda'nın fabrika arsası tamamı 25 milyon 363 bin 789 TL bedelle icradan satışa çıkardı...

Eskişehir Kızılyer’de tapular dağıtıldı!

Eskişehir Kızılyer’de uzun yıllar devam eden imar mağduriyeti, Kazım Kurt öncülüğündeki Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmaları ile sona erdi.

kızıltepe viranşehir elektrik hattı ihalesi ne zaman Haberi

kızıltepe viranşehir elektrik hattı ihalesi ne zaman


Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ), Güneydoğu Anadolu'da, Mardin, Siirt ve Urfa sınırları içinde yer alan toplamı 260 kilometreyi bulan üç enerji iletim hattının kamulaştırma haritaları ile imar planı tadilatlarının hazırlanması işi için ihale açtı.


Güneydoğu Anadolu Bölgesi`nde toplam uzunluğu 260 kilometreyi bulan üç yeni enerji iletim hattı kurulacak. Söz konusu hatların kurulması için gerekli taşınmazlarla ilgili kamulaştırma haritaları ve imar planı tadilatlarını yaptırmak üzere ihale açıldı.


TEİAŞ 16. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü tarafından açılan ihaleye konu enerji iletim hattı güzergahları ve uzunlukları şöyle:


1) 132,988 km'lik 380 kV 1272 MCM Cizre-Kızıltepe E.İ.H, 

2) 53,593 km'lik Batman 2-Siirt ÇİM EİH 

3) 74,651 km'lik 380 kV 954 MCM Kızıltepe-Viranşehir EİH


İhale, söz konusu enerji iletim hatlarının kamulaştırma haritaları ve imar planı tadilatlarının hazırlanmasını içeriyor. Söz...