19 / 04 / 2024

batman yangın kulesi

batman yangın kulesi

Batman’ın sembollerinden olan DDY Batman Gar Müdürlüğü’nün 80 yıllık yangın kulesi, nihayet tadilata alınıyor.

Batman'da AVM'de büyük yangın!

Batman’da bir alışveriş merkezinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde yangın çıktı!

İnşaatı devam eden Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde küçük çaplı bir yangın çıktı. Yangın çalışanların müdahaleleriyle söndürüldü.

Büyükada'ya modern yangın gözetleme kulesi inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından İstanbul Büyükada'da klasik metotların yanında teknolojinin de kullanılacağı yeni yangın gözetleme kulesi inşa edilecek.

Dubai Sulafa Kulesi'nde yangın çıktı!

Dubai'deki 75 katlı Sulafa Kulesi'nde yangın çıktı. Çıkan yangında, 15 kat kullanılamaz hale geldi.Gökdelen yangının başlamasından sonra tahliye edildi.

Batman'da 80 yıllık yangın kulesine tadilat yapılıyor!

Batman’ın sembollerinden olan DDY Batman Gar Müdürlüğü’nün 80 yıllık yangın kulesi, nihayet tadilata alınıyor.

Batman'da yangın çıktı!

Batman'da dört katlı bir apartmanın kazan dairesindeki buğday ve diğer malzemelerin henüz belirlenemeyen nedenle alev alması sonucu yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede zemin kata sıçraması üzerine binayı dumanlar sardı.

Batman'da bir apartmanda yangın çıktı!

Dört katlı apartmanın kalorifer dairesinde çıkan yangın nedeniyle dairelerinde mahsur kalan 12 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yangına müdahale eden itfaiye personelinden bazılarının da dumandan etkilendiği görüldü.

Karaburun'a yangın gözetleme kulesi yapılacak!

Şile Orman İşletme Müdürlüğü, Sahilköy Orman İşletme Şefliği Karaburun Yangın Gözetleme Kulesi Yapım İşi ihalesi 16 Eylül 2014 tarihinde saat 15.30'da yapılacak ve 75 günde tamamlanacak.

Kartal Adliyesi'nde yangın çıktı!

Kartal'da yeni hizmete giren Anadolu Adalet Sarayı'nda çıkan ve kısa sürede söndürülen yangın, hasara yol açtı.

Torbalı'daki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

Adana'da ısı yalıtım malzemeleri üreten fabrikada yangın çıktı!

Adana'da organize sanayi bölgesinde ısı yalıtım malzemeleri üreten bir fabrikada yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

batman yangın kulesi Haberi

batman yangın kulesi

Batman’ın sembollerinden olan DDY Batman Gar Müdürlüğü’nün 80 yıllık yangın kulesi, nihayet tadilata alınıyor. DDY Malatya Bölge Müdürlüğü’nün bu yıl yapmaya planladığı 2 hemzemin geçit ile birlikte 80 yıllık yangın kulesini de onarıma alacağı öğrenildi. Akyürek semt sakinleri, geçtiğimiz yıllarda yangında kül olan, garın sembolü olan yangın kulesinin onarılması için imza kampanyası başlatmıştı.



Batman...