26 / 04 / 2024

batmanda doğalgaz varmıibatmanın heryerine doğalgaz gelecekmi

batmanda doğalgaz varmıibatmanın heryerine doğalgaz gelecekmi

Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, ilin çevre durumunu değerlendiren raporunu basın ve kamuoyu ile paylaştı. Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Recep Kavuş bundan böyle her sene çevre raporu hazırlayacaklarını söyledi...

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Doğalgaz faturasını azaltmak mümkün! Doğalgaz faturası düşürmek için ne yapılıyor?

Son günlerde havaların soğuması ile vatandaşları doğalgaz faturasını nasıl ödeyecekleri telaşı aldı. Buna göre, kombisini açan, doğalgazı yakmaya başlayanlar hemen faturayı düşürmek ne yapmak gerektiğini düşünüyor. İşte haberin ayrıntıları..

Doğalgaz piyasasında 1000 metreküp gazın referans fiyatı 11 bin 877 lira 49 oldu

Spot doğalgaz piyasasında dün 1000 metreküp gazın referans rakamı 11 bin 877 lira 49 kuruş olarak açıklandı. Açıklanan rakamlar ve haberin ayrıntıları...

Doğalgaz ne zamana kadar bedava? 2024 yılında doğal gaz ücretsiz mi?

Havaların soğumasıyla birlikte doğalgazlar açılmaya başlandı. Bilindiği üzere konut, cemevi ve ibadethane abonelerinin doğalgaz kullanımlarının bir bölümü devlet tarafından karşılanıyor. Peki, Doğalgaz ne zamana kadar bedava?

Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Ortadoğu'da İsrail-Filistin arasında yaşanan savaş pek çok emtianın fiyatının artmasına neden oldu. Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Doğalgazda daha az fatura ödemek mümkün mü? İşte doğalgaz ile ısınırken, daha az fatura ödemenin yolları!

Yükselen enerji fiyatları yüzünden kış aylarında tüketiciler yüksek doğalgaz faturaları ödemekten dertli. Ancak daha az fatura ödemek için bazı püf noktalarını ve nasıl tasarruflu kullanılacağını bilmek gerekiyor. İşte detaylar…

ING ve İGDAŞ doğalgaz faturalarınıza 3 taksit fırsatı sunuyor! 

ING ve İGDAŞ arasında gerçekleştirilen özel iş birliğiyle doğalgaz faturalarınıza artık 3 taksit imkanı sunuluyor! Bu kampanya kapsamında ING kredi kartınızla İGDAŞ'tan yüklü miktarda gelen doğalgaz faturalarını bu kampanya ile kolaylıkla ödeyebilirsiniz. İşte bu özel kampanyanın detayları...

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Bakanlığın bu desteğine hemen göz atmalısınız! 

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Hemen göz atmalısınız!  0 TL doğalgaz faturası geçti ama Aile Bakanlığı yardım ödemesi yapıyor. İşte ayrıntılar...

Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları silinecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların elektrik ve doğalgaz borçlarının silinmesine yönelik kararı yürürlüğe girdi. Buna göre, afetzede 11 ilde yaşayanların elektrik ve doğalgaz borçları silinecek.

Ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz ay konutlarda ücretsiz doğalgaz kullanılacağının müjdesini vermişti. Peki ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar geçerli?  İşte ücretsiz doğalgaz tarihleri 2023!

batmanda doğalgaz varmıibatmanın heryerine doğalgaz gelecekmi Haberi

batmanda doğalgaz varmıibatmanın heryerine doğalgaz gelecekmi


Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, ilin çevre durumunu değerlendiren raporunu basın ve kamuoyu ile paylaştı.


Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Recep Kavuş, bundan böyle her sene çevre raporu hazırlayacaklarını söyledi. Çevreyi ve yaşamı olumsuz etkileyen her türlü kirlilik ve yanlış politikaları önlenmek amacıyla 2001 yılından bu yana mücadele verdiklerini belirten Kavuş, 2013 yılında çevre hakkı açısından dünyada, ülkede ve Batman'da birçok ihlal yaşandığına dikkat çekti. 


Batman'da 2013 yılı içerisinde hava kalitesinin düştüğünü, mevcut yeşil alanların zarar gördüğünü, betonlaşmanın hızla sürdüğünü anlatan Kavuş, doğalgazın konut ve meskenlerde yaygın hale getirilmesi, konut ve evlerin ısınmasında kullanılan yakıtların denetimlerinin sıklaştırılması, doğru yakma tekniklerinin uygulanması için girişim ve uyarılar yaptıklarını hatırlattı.


Başkan Recep Kavuş, "Batman barajı havzası ve nehrinde 2013 yılı içerisinde ciddi manada kirlilik oluştu. Bu...