25 / 04 / 2024

Battaloğlu Konut Yapı şirketi Battaloğlu Konut Yapı şirketi nerede

Battaloğlu Konut Yapı şirketi Battaloğlu Konut Yapı şirketi nerede

Battaloğlu Konut Yapı ve İnşaat Limited Şirketi Serhat Özdemir tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Arnavutköy'de kuruldu.

Beylerbeyi Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylerbeyi Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Hacıosmanoğlu tarafından kuruldu.

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydın tarafından kuruldu.

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Kartal’da  75 bin  TL sermaye bedeli  ile Hamdullah Yazıcı tarafından kuruldu.

Çobanoğlu Konut Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çobanoğlu Konut Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çoban tarafından kuruldu.

Kayhan Türkmenoğlu: Van'da binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu!

AK Parti Van 7. Olağan İl Kongresinde mevcut başkan Kayhan Türkmenoğlu, yeniden il başkanlığına seçildi. Türkmenoğlu, "Van'da yaşanan 2011 depreminde büyük acılar yaşadık. Binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu. Yapılan yatırımlarla Van yeniden ayağa kaldırıldı" dedi.

Altunizade Konut Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Altunizade Konut Yapı Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysu Pehlivan, Kamil Fazlıoğlu ve Yücel Özcan Çukutli tarafından kuruldu.

Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacak!

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) geleneksel olarak düzenlenen Başarılı Gazeteciler Yarışması'nda konuşma yapanDiyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacağının müjdesini verdi...

Doğa Konut Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Konut Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rohat Denizci tarafından kuruldu.

Beyoğlu konut yatırımcısına kazandırıyor!

Beyoğlu, konut yatırımcısının yüzünü güldürdü. Bölgede yapılan yatırımın geri dönüşüm süresi 17 yıl olarak belirtiliyor. İstanbul’da bazı ilçelerde bu süre 31.5 yıla kadar yükseliyor. 

Deniz İstanbul Keleşoğlu konut fiyatları!

Deniz İstanbul Keleşoğlu konut fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul projesinde 0,70 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Gaziantep Şahinbey'de 7 yılda 75 binden fazla konut yapıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep MÜSİAD'ı ziyaretinde Şahinbey bölgesinde yapılan çalışmaları ve projelerini anlattı. Tahmazoğlu, bölgede 7 yılda 75 binden fazla konut yapıldığını belirtti.

Güner Konut Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Konut Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sedat Güner, Ali Güner, Gökhan Güner ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Şehit Cahar Dudayev Caddesi'nde kuruldu.

Afra Konut Yapı İzolasyon Petrol Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Afra Konut Yapı İzolasyon Petrol Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cahit Eftekin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 15 Ocak'ta Sancaktepe, Meclis Mahallesi, Kongre Caddesi'nde kuruldu.

Battaloğlu Konut Yapı şirketi Battaloğlu Konut Yapı şirketi nerede Haberi

Battaloğlu Konut Yapı şirketi Battaloğlu Konut Yapı şirketi nerede

Battaloğlu Konut Yapı ve İnşaat Limited Şirketi Serhat Özdemir tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Arnavutköy'de yükseliyor. 


Battaloğlu Konut Yapı ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT YAPI VE KONUT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...