29 / 03 / 2024

bauMax yapı marketi

bauMax yapı marketi

9 ülkede, toplam 159 marketi ve 11 bine yakın çalışanıyla faaliyet gösteren Avusturyalı dev yapı marketi bauMax Eskişehir'de şube açtı...

Yapı Kredi'den Ocak ayına özel kampanya! Gıda harcamalarınıza 200 TL hediye

Yapı Kredi'den Word kartına sahip olanlara özel, Gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde tek seferde yapacağınız her 1500 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL, toplamda 200 TL Worldpuan hediye! veriyor. Kampanya detayları haberimizde.

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

Praktiker İstMarina’da mağaza açtı!

Praktiker, Kartal’daki İstMarina’da ev geliştirme konseptli yeni mağazasını açtı. Yapı marketi sektörünün lider markası Praktiker, bölgenin ev geliştirme ve yapı marketine yönelik tüm ihtiyacını karşılayacak. 

FEYAP Konya'nın en büyük yapı marketi oldu!

Yatırım ve yeniliklerini sürdüren FEYAP, Konya ve çevresine verdiği hizmeti en iyi noktaya ulaştırmanın gayretini veriyor. FEYAP, 2 bin metrekare satış merkezi, 5 bin 500 metrekare depo alanı ile hizmet veriyor

Koçtaş, en büyük perakende şirketler listesinde ilk 20'ye girdi!

Perakende dünyasını buluşturan dergi ‘Perapost’, araştırma şirketi CRIF’le önemli bir işbirliğine imza attı. CRIF’in araştırmasıyla Türkiye’de faaliyet gösteren en büyük 100 perakende şirketi belirlendi. İlk 20’deki tek yapı marketi ise Koçtaş oldu.

Prenta Market girişimcilerini bekliyor!

Türkiye’nin ilk ve tek ön üretimli yapı marketi Prenta Market, bu yıl 13'üncüsü düzenlenen ve binlerce yatırımcı ve girişimciyi ağırlayacak olan "Bayim Olur musun? Fuarı’nda sektörle tanışıyor.

Edremit'te icradan 5.2 milyon TL'ye satılık işyeri!

Edremit 1. İcra Dairesi, Balıkesir'in Edremit ilçesindeki işyerini satışa çıkardı. Üzerinde yapı marketi bulunan işyerinin toplam satış bedeli 5 milyon 200 bin TL olarak belirlendi.

Tekzen, Van Pisi AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin en yaygın ulusal yapı market zinciri TEKZEN, Doğu Anadolu Bölgesi’nin üçüncü büyük şehri Van’da ilk mağazasını açtı. Pisi AVM’de bulunan Tekzen, 2500 m2’lik satış alanına sahip yeni mağazası ile bölgenin yapı marketi ihtiyacını karşılayacak.

Praktiker, Elazığ'da mağaza açtı!

Praktiker, Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Elazığ’da açtı. Praktiker Elazığ, 500 metrekarelik alanda 6 binin üzerinde ürünle bölgenin ve şehrin yapı marketi ve ev geliştirme alanındaki her türlü ihtiyacını en uygun fiyatlarla karşılayacak.

Özyurtlar İnşaat yapı marketi sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Yapı markette Neyzen markasıyla büyüyecek Konut projeleriyle tanınan Özyurtlar; Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı marketi sektöründe büyümeyi planlıyor.

Özyurtlar İnşaat yapı marketi sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Konut projeleriyle tanınan Özyurtlar; Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı marketi sektöründe büyümeyi planlıyor. Hedef şu anda 4 olan Neyzen sayısını 10’a çıkarmak.

Tekzen Lefkoşa'da açıldı!

Yapı market zinciri Tekzen, geçtiğimiz günlerde KKTC'deki ilk mağazasını başkent Lefkoşa'da açtı. Bu mağaza aynı zamanda Kuzey Kıbrıs'ın ilk yapı marketi olma özelliğini de taşıyor.

Koçtaş 44. mağazasını Samsun'da açtı!

Samsun’un Canik ilçesindeki eski Baumax Yapı Market’in bulunduğu yere açılan Koçtaş mağazasının açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nihat Soğuk katıldı..

bauMax yapı marketi Haberi

bauMax yapı marketi



9 farklı ülkede 159 marketi ve 11 bin çalışanıyla faaliyet gösteren Avusturyalı yapı marketi devi bauMax, Türkiye’deki 7. mağazasını Eskişehir'de açtı. 20 milyon Euro yatırım yapılan bauMax Eskişehir mağazası, 11.000 m²’lik satış alanına sahip bulunuyor. 


Türkiye’ye şimdiye kadar 150 Milyon Euro’ya yakın yatırım yapan bauMax, 2018 yılına kadar faaliyet gösterdiği en büyük ülke olan Türkiye’de, 30 market açarak uzun vadeli yatırım yapmayı planlıyor. Girdiği her ülkede lokal tedarikçileri mutlaka destekleyen bauMax, Türkiye’de bulunan marketlerindeki ürünlerin yüzde 75’ini yerel tedarikçilerden sağlıyor. bauMax şu an Türkiye’de yaklaşık 900 kişiye de istihdam sağlıyor.


Kurdale kesiminin ardından hizmete açılan bauMax Eskişehir mağazası, Eskişehirli’lerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ferah ve alışveriş için konforlu bir ortam sunan mağaza, Eskişehirli’lerden de tam not aldı.



Eksi yüzde 15 fiyat garantisi

bauMax, “hep...