23 / 04 / 2024

Baumit boya ısı yalıtımı

Baumit boya ısı yalıtımı

Baumit İnovasyon Merkezi’nin geliştirdiği Cool Pigment ile en koyu ve en moda renk tonlarını bile ısı yalıtım sistemlerinde geniş alanlar üzerinde uygulamak artık mümkün.

Baumit Türkiye'nin gündeminde yeni tesis yatırımları var!

Baumit Türkiye, 2020'de yüzde 30 büyüme ve yeni tesis yatırımı yapmayı hedefliyor. Yıllık ciroda 100 milyon TL'ye ulaşan şirken, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya etki ihracat politikası izleyecek. Bir diğer hedef de ısı yalıtımı sektöründe ilk üçe girmek.

Filli Boya, binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını tespit ediyor!

Türkiye’de 40’ın üzerinde şehri gezerek 50 bin binada termal kameralar ile ücretsiz çekim yapıp binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını belirleyen Filli Boya Isı Kaybı Ölçüm Ekibi, tasarruflu ve konforlu yaşamın ipuçlarını bina sakinleriyle yayınladı. 

SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik San. ve Tic. A.Ş iflas etti!

Kervansaray Yatırım Holding, Danış Turizm ve İnşaat A.Ş. ile iştiraki SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik San. ve Tic. A.Ş. arasında imzalanan "Gayrimenkul Satış Vaadi" sözleşmesinden kaynaklı hukuki süreç hakkında açıklama yaptı...

Isı yalıtımı ile faturalardan tasarruf etmek mümkün!

Doğalgaz faturasının bütçelerdeki payının artacağı kış mevsimi yaklaşırken Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, ‘DOĞRUSU’ kampanyasıyla binalarda ısı yalıtımının önemine dikkat çekiyor.

Plastik boya İnşaatçıların işini kolaylaştırdı!

Plastik boya veya akrilik boya, II. Dünya Savaşı sırasında ve sonrasında plastiklerin geliştirildiği dönemde ortaya çıktı. Bilinen en eski boyalar, Zambiya’da Lusaka Mağarası’nda bulunan ve 350 bin yıl önceden kalan mineral esaslı toz boyalardır.

Yapılara doğru yalıtım seçeneği Baumit'te!

Avrupa’da her yıl gerçekleştirdiği yıllık 40 milyon metrekare ısı yalıtımı ile uzmanlığı, geliştirdiği ısı yalıtım sistemleri, yenilikçi özellikleri ile Baumit, yapıların ihtiyaçlarına doğru seçenekler sunmayı hedefliyor.

Alligator Boya ile geçmişin izleri geri geliyor!

Alligator Boya farklı bir dünya sunuyor. Creative Effect grubu sağlıklı boya ürünleriyle mekânlar için sıra dışı alternatifler yaratıyor

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığını mekanlara taşıyor!

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığı ve ışıltısını, dekoratif sıva ile buluşturuyor. Camsıva, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yansıtıyor.

Clariant, boya üreticilerinin sürdürülebilirlik performansını artırıyor!

Clariant, kolayca dağılabilir pigmentlerle boya üreticilerinin sürdürülebilirlik performansını artırıyor. Boya endüstrisi Türkiye’de, başarılı pazar büyümesini devam ettirmek için Ar-Ge ve inovasyona öncelik veriyor.

Baumit, ısı farklılıklarına yanıt verebilecek ürünler geliştiriyor!

Baumit, İnovasyon Merkezi’nde farklı iklim koşulları ve mevsimler arası ısı farklılıklarına yanıt verebilecek yüksek standartlarda ürünler geliştiriyor. Ancak öyle iki sıcaklık derecesi var ki ürünlerin uygulamalarında çok dikkat edilmesi gerekiyor.

Filli Boya'dan AmphiBolin Silk!

AmphiSilan’ın yaratıcısı Filli Boya, yepyeni dış cephe boyası sunuyor. İpeksi mat parlaklığındaki dış cephe boyası AmphiBolin Silk, Türkiye’nin ilk Silikon Modifiye Saf Akrilik dış cephe boyası olma özelliği taşıyor.

Polisan Boya'nın yüzde 50'si Japonlara satılıyor!

Polisan Holding, iştiraki konumundaki Polisan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yüzde 50'sinin Japonya'nın da lider boya üreticilerinden biri olan Kansai'ye satılmasına ilişkin hisse alım sözleşmesi imzalandığını duyurdu.

Alligator Shine boya ile uzun süre parlaklık!

Alligator Boya, iç ve dış mekânlarda yaratıcı çözümler arayanlara farklı tekniklerin ve çözümlerin yer aldığı alternatif bir dünya sunuyor.

Baumit boya ısı yalıtımı Haberi

Baumit boya ısı yalıtımı

Binaların dış cephelerinde alışılagelmiş tip boyalarda koyu renkler, güneş ışığını daha fazla çekmesi,  yoğun ısınma yaratması ve ısı yalıtım sistemine zarar vermesi nedeni ile tercih edilmezler. Baumit’in yeni ürünü Cool Pigment boya ve kaplama ürünleri içerisinde bulunan özel pigmentler, güneş ışığının büyük kısmını yansıtarak yüzey sıcaklığının artmasını engelliyor. Böylece yüzeyler serinliğini koruyor ve  ısı yalıtım sistemine zarar verilmesini önlüyor.

En yüksek seviyede kaliteyi ve güvenliği sunabilmek için geliştirilen Cool Pigment tüm Baumit hazır dekoratif kaplama ve boya ürünlerinde kullanılabiliyor. Özellikle Avrupa’nın dış cepheler için 888 renk alternatifi ile en geniş renk sistemi olan Baumit Life® içerisinde bulunan en koyu tonlarla etkili ve güvenli dış cepheler yaratabilirsiniz.

Baumit, İleriye yönelik fikirler.

www.baumit.com.tr

www.facebook.com/BaumitTurkiye

0 216 680 34 00

Baumit Müşteri Hattı : 0850...