07 / 05 / 2024

Baumit garantili ısı yalıtımı

Baumit garantili ısı yalıtımı

Baumit, 2014 yılında başlattığı ve büyük ilgi gören Renovasyon Hizmet Paketi uygulamasını, 2015 yılında da devam ettiriyor. Baumit Renovasyon Paketi’nde 15 YIL sistem garantisi sunuluyor.

ŞOK Markete 2 yıl garantili elektrikli süpürge, bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi geliyor!

ŞOK Market 14 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda ŞOK'ta 2 yıl garantili elektrikli süpürge, bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi satışa çıkartılacak.

Yeni evlenecekler dikkat! 5 yıl garantili Philips elektrikli süpürge indirime girdi! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi

Toz torbasız elektrikli süpürgesinin uzun ömürlü olmasını isteyenler aynı zamanda indirimi bekleyenler müjde! 5 yıl garantili Philips Marathon Ultimate XB9125/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge indirime girdi.

10 yıl motor garantili Bosch Unlimited 7 şarjlı süpürge kaç TL, özellikleri neler? işte Bosch 11 Mart 2023 fiyat listesi

Kullanım kolaylığı sunan tasarımı sayesinde çokça tercih edilen Bosch Unlimited 7 şarjlı süpürgenin fiyatını ve özelliklerini sizin için haberimizde derledik. İşte detaylar..

10 yıl motor garantili Bosch Unlimited 7 şarjlı süpürge ne kadar? Bosch 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kalitesini herkesin beğendiği Bosch, yeni şarjlı süpürgesi, Unlimited 7. Kolayca eğilip koltuk, yatak altlarına girebilen Bosch Unlimited 7, yedek parçalıyla da oldukça kullanışlı. İşte, Bosch Unlimited 7 20 Eylül 2022 fiyat listesi….

Nef Arsa Çanakkale Biga satışta! Sıfır risk, garantili kazanç!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef'in yeni projesi Nef Arsa Çanakkale Biga satışa çıktı. İşte sıfır risk ve garantili kazanç fırsatı sunulan Nef Arsa ile ilgili detaylar...

Baumit Türkiye'nin gündeminde yeni tesis yatırımları var!

Baumit Türkiye, 2020'de yüzde 30 büyüme ve yeni tesis yatırımı yapmayı hedefliyor. Yıllık ciroda 100 milyon TL'ye ulaşan şirken, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya etki ihracat politikası izleyecek. Bir diğer hedef de ısı yalıtımı sektöründe ilk üçe girmek.

AHK, Kar Garantili Taahhüt Sistemi ile kazandırıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından AHK İmar Planlama ve Gayrimenkul İnşaat A. Ş. yeni hayata geçirdiği projeler ile sektöre ivme kazandırmaya devam ediyor. Şirket, Kâr Garantili Taahhüt Sistemi ile yatırımcısına kar sağlıyor.

Kısa süre içinde altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Kısa süre içinde Hazine garantili bir altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı daha gerçekleştirilecektir" dedi...

AHK Gayrimenkul'den kazanç garantili yatırım sistemi!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından A.H.K. Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, uyguladıkları “Kazanç Garantili Sistemi” bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi...

Konutta yeni trend kira garantili projeler!

İnşaatta 5 yılı aşan faizsiz konut satışlarının yanı sıra son dönemde kira garantili projeler öne çıktı. İstanbul’un ardından İzmir’e de uzanan getiri garantili anlaşmalı satışlar bir yıla kadar uzuyor. 

Mega müteahhitler proje garantili fon istiyor!

Büyük müteahhitler, dev projeler için özel bir fon ya da sigorta sistemi hazırlanmasını istiyor. Tahsilat sürecini ‘riskli’ bulan müteahhitler, garantili yatırım istiyor.

Yapılara doğru yalıtım seçeneği Baumit'te!

Avrupa’da her yıl gerçekleştirdiği yıllık 40 milyon metrekare ısı yalıtımı ile uzmanlığı, geliştirdiği ısı yalıtım sistemleri, yenilikçi özellikleri ile Baumit, yapıların ihtiyaçlarına doğru seçenekler sunmayı hedefliyor.

Baumit, ısı farklılıklarına yanıt verebilecek ürünler geliştiriyor!

Baumit, İnovasyon Merkezi’nde farklı iklim koşulları ve mevsimler arası ısı farklılıklarına yanıt verebilecek yüksek standartlarda ürünler geliştiriyor. Ancak öyle iki sıcaklık derecesi var ki ürünlerin uygulamalarında çok dikkat edilmesi gerekiyor.

Baumit garantili ısı yalıtımı Haberi

Baumit garantili ısı yalıtımı

Baumit, mevcut binalarına ısı yalıtımı yaptırmayı planlayanlar için özel olarak hazırladığı ve geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören Renovasyon Hizmet Paketi uygulamasını kalitesi, uzmanlığı ve güvenceleri ile sürdürüyor. 15 YIL sistem garantisi ile Türkiye’de ısı yalıtımında en uzun garanti süresini sunan Baumit,  Renovanyon Paketi’nde Pro Isı Yalıtım Sisteminin yanı sıra Süpervizör Hizmeti, Uygulama Sigortası, Bakım Sigortası, Eşya Hırsızlık Sigortası, projelerin içeriğine bağlı olarak Termal Kamera ve Enerji Kimlik Belgesi hizmetleri de sunuluyor.


Renovasyon Hizmet Paketi’nde Baumit’in apartman veya büyük ölçekli projeler için en uygun çözüm olarak sunduğu Pro Sistem yer alıyor. Pro Sistem, Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik’e bağlı yayınlanan genelgede belirtilen ETAG 004 normunun tüm kriterlerini yerine getiren, test edilmiş ve belgelendirilmiş ısı yalıtım sistemi. Avrupa Teknik Onaylarına uygun olarak...