25 / 04 / 2024

Baumit Zemin Sistemlerini kullanan fşrmalar

Baumit Zemin Sistemlerini kullanan fşrmalar

100 yılı aşkın bir süredir kuru harç üretiminin vermiş olduğu uzmanlıkla geliştirilen Baumit Zemin Sistemleri, kullanıldığı alanları geleceğe taşıyacak şekilde formüle ediliyor.

Baumit Zemin Sistemleri, alanları geleceğe taşıyor!

100 yılı aşkın bir süredir kuru harç üretiminin vermiş olduğu uzmanlıkla geliştirilen Baumit Zemin Sistemleri, kullanıldığı alanları geleceğe taşıyacak şekilde formüle ediliyor.

Baumit Zemin Sistemleri kullanıldığı alanları geleceğe taşıyor!

100 yılı aşkın bir süredir kuru harç üretiminin vermiş olduğu uzmanlıkla geliştirilen Baumit Zemin Sistemleri, kullanıldığı alanları geleceğe taşıyacak şekilde formüle ediliyor.

Baumit'den özel proje!

Baumit’in standardize edilmiş zemin şapları, hazır beton ve sıva sistemleri ve avantajları ile pek çok projenin tercihi oluyor. Eylül 2014’de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM de bu özel projelerden biri.

Yüksek performanslı zeminlerde Baumit zemin sistemleri!

Baumit’in zemin sistemleri ürün grubunda bulunan Zemin Şapları, Kendinden Yayılan Zemin Şapları ve Hazır Beton ürünleri standardize edilmiş ürün kaliteleri ile her türlü zemine hızlı uygulama ve yüksek performans avantajı sunuyor.

Artaş Group projelerinde Baumit kalitesi!

Baumit, Artaş Group projelerine dış cephe ısı yalıtım sistemlerinden zemin sistemlerine kadar farklı ürün grupları ile katkıda bulunuyor.

Baumit Nivello Quatro ile zeminde sıfır çatlak!

Yapı malzemeleri alanında Avrupa’nın lider markalardan Baumit, her zemin için doğru ürün yaklaşımı ile geliştirdiği ürünleri ile kalıcı, dayanıklı ve estetik çözümler sunuyor.

Danfoss, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun zemin ısıtmasını üstlendi!

AVM ve otellerin ısıtma sistemlerini gerçekleştiren Danfoss’un Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, Torku Konya Stadı’nın ardından Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim saha zemin ısıtmasını üstlendiklerini söyledi.

Baumit'ten 15 yıl garantili ısı yalıtımı!

Baumit, 2014 yılında başlattığı ve büyük ilgi gören Renovasyon Hizmet Paketi uygulamasını, 2015 yılında da devam ettiriyor. Baumit Renovasyon Paketi’nde 15 YIL sistem garantisi sunuluyor.

Japonlar Kocaeli'nde zemin incelemesi yaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Zemin Deprem İnceleme Müdürlüğü ve Başbakanlık AFAD misafiri olarak gelen Tokyo Teknoloji Enstitüsü öğretim üyesi Prof. Hiroki Yamanaka deprem istasyonlarını inceledi.

Baumit'ten binaları yangından koruyan ısı yalıtımı sistemleri!

Avrupa’nın lider dış cephe ısı yalıtım markalarından biri olan Baumit, "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik’ine bağlı yayınlanan genelgede belirlenen kriterlere uygun ısı yalıtım sistemleri ile güvenlik sağlıyor

Ataşehir İçerenköy zemin altı katlı otopark imar planı askıda!

İBB tarafından İstanbul Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 797 ada 3 parselin zemin altı katlı otopark alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı.

GEA Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GEA Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 5 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta, Massimo Voynas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Zemin mekaniği inşaat mühendisliğinin olmazsa olmazı!

Zemin Mekaniği ve Geoteknik Mühendisliği Derneği Başkanı Prof. Dr. Feyza Çinicioğlu, Türkiye'nin zemin algısını ve yapılaşmada geoteknik disiplinin önemiyle ilgili sorularımızı yanıtladı...

Baumit Zemin Sistemlerini kullanan fşrmalar Haberi

Baumit Zemin Sistemlerini kullanan fşrmalar

100 yılı aşkın bir süredir kuru harç üretiminin vermiş olduğu uzmanlıkla geliştirilen Baumit Zemin Sistemleri, kullanıldığı alanları geleceğe taşıyacak şekilde formüle ediliyor. Komple bir sistem sunan Baumit zemin sistemleri, standardize edilmiş ürün kaliteleri ile her türlü zemine hızlı uygulama ve yüksek performans avantajı sunuyor.

Rahat işlenebilen, şekillendirilebilen ürünler 

Kullanım alanına göre uygulama esnasında rahat işlenebilir ve şekillendirilebilir ürünlere ihtiyaç duyulur. Üretilen çimento esaslı zemin sistemleri ürünleri, plastik kıvamı ile rahat şekil verilebilen, katılaştığı zaman ise dayanım kazanarak uzun ömür ve sağlamlık sunan ürünlerdir.

Özellikle alışveriş merkezleri, iş merkezleri, karma projeler için tercih edilen Baumit zemin şapları, yoğun yüke maruz kalan zeminler için ideal seçenekler sunuyor. Genel kullanım amacı ile geliştirilen E225 ve E160 zemin şapları, şantiye karışımlarına göre daha yüksek performans gösteriyor....