26 / 04 / 2024

Baumit 38. Yapı Fuarı'nda dış cephelere özel ürünler sunacak!

Baumit 38. Yapı Fuarı'nda dış cephelere özel ürünler sunacak!

Baumit, 38. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2015’de Baumit Design Life konsepti ile özellikle dış cephelere özel ürünlerini ön plana çıkarıyor.



2014 yılını tüm ürün gruplarında hedeflerin üzerinde bir performans yakalanarak, yaklaşık %30’luk bir büyüme ve %12 tonaj artışı ile kapatan Baumit, 2015 yılında da aynı başarıyı sürdürmeyi planlıyor. Bu nedenle bu yıl 38. Yapı Fuarı’na ısı yalıtım sistemleri dışında cephe boyaları ve kaplamaları, zemin sistemleri ağırlıklı olmak üzere tüm ürün gruplarına yer verecek.

 

Renk konusu, tasarım unsuru olarak modern mimaride giderek önem kazanıyor. Dış cephelerin amaca uygun, atmosfer yaratan renklerle tasarlanması, binaların karakterini yansıttığı gibi bulunduğu çevreye de canlılık kazandırılmasını sağlıyor. Baumit, yıllara dayanan tecrübesi ve Avusturya’da bulunan İnovasyon Merkezi’nin yaratıcı bakış açısı ile geliştirdiği ürünleri ile bu konuda öncü marka olmayı sürdürüyor. Dış cepheler için Avrupa’nın en geniş renk kartelasına 888 renk ile sahip olan Baumit Life, tasarımcılar açısından önemli bir avantaj. Ayrıca renge dokuyu da katabilmek farklı bir bakış açısı daha getiriyor. Fuarda kusursuz ve yaratıcı cepheler için renk ve dokuyu bir arada sunan ürünler, “Design Life” konsepti ile sunuluyor olacak.

 

Baumit’in uzmanlık alanı olan Isı Yalıtım Sistemleri, fuarda her zaman olduğu gibi yerini alacak. 2014 yılında oluşturulan ve büyük ilgi gören Renovasyon Hizmet Paketi, bu yıl da son tüketicilere yönelik olarak stantta tanıtılacak. 15 YIL sistem garantisi ile Türkiye’de ısı yalıtımında en uzun garanti süresini sunan Baumit,  Renovasyon Hizmet Paketi’nde Pro Isı Yalıtım Sisteminin yanı sıra Süpervizör Hizmeti, Uygulama Sigortası, Bakım Sigortası, Eşya Hırsızlık Sigortası, projelerin içeriğine bağlı olarak Termal Kamera ve Enerji Kimlik Belgesi hizmetleri de içeriyor.

 

Şap ürünleri ve kendinden yapılan şaplar, Baumit’in zemin uygulamaları için yenilikçi ürünleri olarak özellikle sektör profesyonellerinin dikkatini çeken ürünler. Kendiliğinden yayılan kalsiyum sülfat bazlı ve kırık beyaz renkte bir ürün olan Nivello Quatro, yüzey kalitesi,  görünüm ve sıfır çatlak özelliği ile uygulanmış olarak tanıtılacak.

 


Geri Dön