28 / 03 / 2024

Yapı Fuarı Baumit

Yapı Fuarı Baumit

Baumit, 38. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2015’de Baumit Design Life konsepti ile özellikle dış cephelere özel ürünlerini ön plana çıkarıyor.

Baumit 41. Yapı Fuarı’na katıldı!

Baumit, Healthy Living ürünlerinin tanıtımını ilk kez Yapı Fuarı’nda gerçekleştirdi. Baumit, 41. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2018’de yerini aldı. 

Baumit 38. Yapı Fuarı'nda dış cephelere özel ürünler sunacak!

Baumit, 38. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2015’de Baumit Design Life konsepti ile özellikle dış cephelere özel ürünlerini ön plana çıkarıyor.

Baumit 2014 Yapı Fuarı'na katılıyor!

Baumit, 2014’de ilk kez uygulamaya başlanan Renovasyon Hizmet Paketi ile de tüketicilerin ihtiyaçlarına yanıt vermeyi hedefliyor. Baumit, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2014 Yapı Fuarı'na katılıyor.

ÇATIDER İstanbul, Ankara ve İzmir Yapı Fuarı'nda güvenli çatılar için tüyo verecek!

ÇATIDER, yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara ve de Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir’ e katılacak.

Eryap Yapı Fuarı Turkeybuild'e katılıyor!

Türkiye’de inşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı TurkeyBuild 2014’e katılıyor.

Filli Boya geleceğin renk ve trendlerini 37. Yapı Fuarı'na taşıyor!

Filli Boya, 06-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – Büyükçekmece’de gerçekleştirilecek İstanbul Yapı Fuarı’nda boya ve ısı yalıtım sektörünün geleceğine ışık tutuyor.

Eryap, Yapı Fuarı 2014'e katılıyor!

Türkiye’de inşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı TurkeyBuild 2014’e katılıyor.

XPS Derneği, 2014 İstanbul Yapı Fuarı’na katılıyor!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, 6 – 10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 37. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'da Türkiye’ nin yalıtım kalınlık haritasını açıklayacak.

URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak!

Türkiye’nin öncü iskele -kalıp firması URTİM, Yapı Fuarı’ nda yeni ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor. URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak. Serdar Urfalılar konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Yapı Fuarı'nda 100 milyar dolarlık işbirliği!

Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek. Güney Kore ile Türkiye’nin özellikle yurtdışı müteahhitlik sektöründe toplamda yılda yaklaşık 100 milyar dolarlık işbirliği yapabilecekleri belirtildi.

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı’nda yerini aldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı’nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor...

İstanbul Vinç ve Tower Rent Yapı Fuarı'nda!

Türkiye’ nin en büyük platform hiper marketi İstanbul Vinç ve satış firması Tower Rent bu yılda 37.si düzenlenecek olan ve 6-10 Mayıs arası TÜYAP fuar merkezinde gerçekleştirilecek Yapı Fuarı'na katılıyor.

37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Türk yapı sektörüne yeni iş fırsatları sunuyor!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 111.000’i aşkın ziyaretçiyle buluşturacak.

Yapı Fuarı Baumit Haberi

Yapı Fuarı Baumit

2014 yılını tüm ürün gruplarında hedeflerin üzerinde bir performans yakalanarak, yaklaşık %30’luk bir büyüme ve %12 tonaj artışı ile kapatan Baumit, 2015 yılında da aynı başarıyı sürdürmeyi planlıyor. Bu nedenle bu yıl 38. Yapı Fuarı’na ısı yalıtım sistemleri dışında cephe boyaları ve kaplamaları, zemin sistemleri ağırlıklı olmak üzere tüm ürün gruplarına yer verecek.

Renk konusu, tasarım unsuru olarak modern mimaride giderek önem kazanıyor. Dış cephelerin amaca uygun, atmosfer yaratan renklerle tasarlanması, binaların karakterini yansıttığı gibi bulunduğu çevreye de canlılık kazandırılmasını sağlıyor. Baumit, yıllara dayanan tecrübesi ve Avusturya’da bulunan İnovasyon Merkezi’nin yaratıcı bakış açısı ile geliştirdiği ürünleri ile bu konuda öncü marka olmayı sürdürüyor. Dış cepheler için Avrupa’nın en geniş renk kartelasına 888 renk ile sahip olan Baumit Life, tasarımcılar açısından...