25 / 04 / 2024

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluştu!

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluştu!

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluştu. Takviye malzemeleri sektöründe dünya lideri olan Kordsa Global, uzmanlık ve de deneyimini yeni ürünü Kratos’la yapı sektörüne taşıyor.



Zamandan ve maliyetten tasarruf ederek betonu güçlendirmeye yerayan Kratos, İstanbul’dan sonra Ankara’da da inşaat sektörünün temsilcileri ile tanıştı. Kratos, 6-9 Kasım tarihlerinde  İzmir  Yapı Fuarı’nda da Kordsa Global standında yer alacak.

 

Geliştirdiği ileri teknolojilerle ulaştığı yüksek güçlendirme çözümleri tüm dünyada takdir toplayan Kordsa Global, bu uzmanlık ve deneyimini beton güçlendirme ürünleriyle inşaat sektörüne taşıyor. Betonu güçlendirmek üzere geliştirilen Kratos’la inşaat sektörüne güç katmayı hedeflediklerini belirten Kordsa Global İnşaat Güçlendirme İş Birimi Başkanı Hakan Öker “Kratos’u ilk kez İstanbul’daki Yapı Fuarında sektörün dikkatine sunduk ve çok olumlu geridönüşler aldık. Kordsa Global, başta lastik olmak üzere takviye malzemeleri üretiminde dünya lideri bir şirket. Buradaki birikimimizi yeni sektörlere taşımak istiyoruz. Türkiye’de gerek deprem riski gerekse binaların uzun ömürlü olması ihtiyacı nedeniyle yapının sağlamlığı konusunda giderek çok daha hassas davranılıyor. Biz de bu hassasiyeti paylaşıyoruz. Yapı sektörünün, kalitesini ve kurumsallığını ispatlamış dünya lideri bir şirket olan Kordsa Global’in sunduğu beton güçlendirme çözümlerine şimdiden çok ilgi gösterdiğini gördük” dedi.



Geri Dön