26 / 04 / 2024

Bayburt iş kazası

Bayburt iş kazası

Bayburt'ta, inşaatta çalışan işçi, iskele üzerinde sıva yaptığı sırada, henüz bilinmeyen bir nedenle düştü. 8. kattan düşen işçi hayatını kaybetti.

Togg'un ilk kazasından sonra merak konusu olmuştu! İşte tamir için götürülecek yer

Togg'un ilk trafik kazasını yaşamasının ardından yedek parça ve onarım işlemi merak konusu oldu. Togg’un tamirinin nerede yapıldığı ve sürece ilişkin detaylar netleşti. İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Deprem, iş kazası olarak kabul edilir mi? Kimlere maaş bağlanır?

Yaşanan büyük deprem felaketi sonrası, en fazla merak edilen konulardan biri de, “depremin iş kazası kabul edilip edilmeyeceği. İşte bu konuda kafalardaki soru işaretlerini kaldıracak tüm detaylar…

Çalışanlar dikkat! Malulen emekli olabilirsiniz!

Çalışma hayatında normal emeklilik dışında sıkça görülen bir durum da malulen emeklilik. Çalışma hayatına atılan bir kişinin sonradan hastalık ya da iş kazası gibi durumlarda yararlanabildiği bu hakla ilgili her şeyi biliyor musunuz? Bilmiyorsanız işte detaylar…

1 yıl içinde kaç gün rapor alınabilir? Rapor almak tazminatı etkiler mi?

Çalışma hayatı boyunca işçiler, hastalıktan ya da başka bir iş kazası sonucunda sağlık raporu almak zorunda kalırlar. Bu durumda da çalışanların akıllarına bazı sorular takılmaktadır. İşte onlardan bazıları!

4000 TL maaşı sakın kaçırmayın! Başvuru yapın anında maaşınız bağlansın!

Maaş alma fırsatını yakalayın. 3500-4000 TL arasında maaş alabilirsiniz. Sigortalıların iş kazası veya meslek hastalığı sonucunda iş yapamayacak duruma gelen kişiler malulen emekli olabiliyor. İşte detaylar!

Bayburt TOKİ projesi için beklenen tarih açıklandı! Hemen bu tarihe bakın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bayburt projesi için start verdi. İşte detaylar...

TOKİ Bayburt projesi için start verdi! Tam 367 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bayburt Gençosman projesi için düğmeye bastı. İşte ihale tarihi belli olan proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Bayburt projesi için düğmeye bastı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Bayburt projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bayburt  projesi Merkez ilçesinde inşa edilecek. İşte TOKİ Bayburt projesi detayları...

Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri tamamlandı!

Gümüşhane'nin Köse ilçesi Salyazı köyünde inşaatı devam eden Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri bitti. Projenin saha sorumlusu, mühendis Basri Kayhan, projeye yönelik açıklamalarda bulundu. 

Türkiye'de en çok iş kazası hangi sektörde yaşanıyor?

Türkiye’de en çok iş kazası meydana gelen sektörler açıklandı. Buna göre; en çok iş kazası yaşanan meslekler arasında madencilik ve taş ocaklığı, kanalizasyon ve atık yönetimi faaliyetleri, imalat, inşaat, konaklama ve yiyecek hizmetleri yer alıyor. 

Bursa İnegöl'de iş kazası: 1 ölü!

Bursa İnegöl'de çalıştığı inşaatta asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 

Bodrum Kalesi'nde iş kazası: 2 işçi yaralandı!

Bodrum'da restorasyon çalışmaları devam eden Bodrum Kalesi'ndeki iş kazasında 2 işçi yaralandı.

Mersin'de iş kazası: inşaat işçisi havada asılı kaldı!

Mersin'de bir binanın dış cephesini boyayan işçi, iskele halatının kopmasının ardından emniyet kemeriyle havada asılı kaldı. İşçi güvenlik önlemi ile yere düşmekten son anda kurtuldu.

Bayburt iş kazası Haberi

Bayburt iş kazası

Bayburt'ta, çalıştığı inşaatın 8. katından düşen işçi öldü.


Zahit Mahallesi Kudret Sokak'taki bir apartman inşaatında çalışan Ahmet Eraslan (50), 8. katta iskele üzerinde sıva yaptığı sırada, henüz bilinmeyen bir  nedenle düştü.


Eraslan'ın düştüğünü gören diğer inşaat çalışanlarının durumu bildirmesi üzerine, olay yerine 112 sağlık ekipleri geldi.


Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Eraslan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.


Kaza sonrası Bayburt Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısı, inşaat alanında inceleme...