19 / 04 / 2024

Bayer Yiğit Grup Üsküdar projesi

Bayer Yiğit Grup Üsküdar projesi

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesi için düğmeye bastı. Proje 98 milyon 801 bin 770 TL'ye mal olacak.

Dinlenmez Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinlenmez Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Dinlenmez tarafından kuruldu.

Acıbadem Konakları'nda faizsiz 48 ay vade fırsatı! 

Bayer İnşaat ve Yiğit Group imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'da  yükselen Acıbadem Konakları projesinde konut almak isteyenlere faizsiz 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Saniye Yiğit, Selçuk Kılıç ve Serkan Aras ortaklığında kuruldu.

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Acıbadem Konakları'nda 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! Yiğit Grup ve Bayer İnşaat'tan Acıbadem'e 345 yeni konut! 

Acıbadem Konakları'nda konut sahibi olmak isteyenlere 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Yiğit Bulut'tan ilginç çıkış: Malınızı ucuza kaptırmayın

Avrupa Birliği'nden 1 milyon kişini kışı geçirmek için Türkiye'ye geleceğini iddia eden Yiğit Bulut'tan ilginç bir paylaşım geldi.

Payda Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Payda Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Gürsel Yiğit Pekgöz tarafından kuruldu.

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Yağar tarafından kuruldu.

Bayer Yiğit Grup Üsküdar projesi Haberi

Bayer Yiğit Grup Üsküdar projesi

Bayer Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesi için start verdi. Bayer Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı Üsküdar projesi 98 milyon 801 bin 770 TL'ye mal olacak.

İstanbul ili, Üsküdar İlçesi, Acıbadem Mahallesi, Gülistan Sokak, 27 Ada, 168 pafta, 37-38-39 ve 40 sayılı Parsel üzerinde hayata geçirilecek olan proje için ÇED süreci başladı.

Bayer Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesinde 341 adet konut ve 10 adet iş yeri yer alacak.

Bayer-Yiğit Üsküdar projesinde konut ve işyerlerinin dışında ayrıca sosyal tesis, havuz, güvenlik gibi sosyal alanlar da yer alacak.

8 bin 623 metrekare arsa alanına sahip Bayer-Yiğit Üsküdar projesinin inşaat alanı 36 bin 708 metrekare olarak belirlendi. Projenin inşaat aşamasında gerçekleştirilecek tüm çalışmalar için aynı anda toplam 75 kişinin çalışması planlanıyor.

Bayer-Yiğit Üsküdar projesinde;...