20 / 04 / 2024

baymak klima kullanımı

baymak klima kullanımı

Bilimsel otoriteler tarafından yapılan açıklamaya göre; özellikle yaşlılara, kalp, tansiyon, şeker ve astım rahatsızlığı olan insanlara yeterli konforu sağladığı için klima kullanımı da tavsiye ediliyor...

Baymak klima 10 bin TL yerine 8 bin 500 TL! İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi…

Klima denilince akla ilk gelen isimlerden olan Baymak klimalarda indirim fırsatı var. Peki, Baymak klima fiyatları ne kadar? İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi…

Klima kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Yaz sezonun gelmesiyle birlikte klima kullanım oranı arttı. Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, klima alırken ya da kullanırken nelere dikkat etmemiz gerektiğini açıkladı.

Daikin, Klima Bakım Kampanyası başlattı!

Serin ve konforlu bir yaz geçirmek isteyen kullanıcılarını düşünen Daikin, ‘Klima Bakım Kampanyası’ başlattı. Daikin, Airfel, Auer ve Daylux markalı klima sahipleri, 31 Temmuz tarihine kadar indirimli fiyat avantajı ile klimalarını bakım yaptırabilecek.

Apartman altı dükkan önü kullanımı!

Apartmanda, bağımsız bölümler dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarıyan yerlerine ortak yerler deniyor. Peki, apartman altı dükkan önü ortak alan mıdır? Apartman altı dükkan önü kullanımı nasıl olmalıdır?

İnşaatlarda standart dışı beton kullanımına dikkat!

DEPREME dayanıklı bina inşa etmenin temel bileşenlerinden biri olan kaliteli beton, özel denetim firmaları aracılığı ile denetleniyor. İnşaatlarda standart dışı beton kullanımına dikkat edilmesi gerekiyor.

Zeki Toçoğlu: Adakule Projesi ile lojmanlar halkın kullanımına açılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu "Maltepe İçmesuyu Arıtma Tesisi ve su depolarının bulunduğu alanda inşasına başlayacağımız Adakule Projesi ile belediye lojmanlarını hemşerilerimizin kullanımına açacağız" dedi

E.C.A Kombi kullanım alışkanlığınızı hafızasına kaydediyor!

E.C.A., sıcak su kullanım alışkanlığını hafızaya alarak, tüketici dostu Confeo Plus ve de Fortius Plus ürünleriyle performans ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor.

Kaçak enerji kullanımı mutlaka maksimum düzeyde sınırlanmalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) tarafından, kaçak enerji kullanımının azami düzeyde sınırlandırılması gerektiği belirtildi. Elektriğin yoksul kesimlere ulaştırılması için önlemler alınmalı.

İmarda karma kullanım alanı nedir?

İmar yönetmeliklerin göre; Yerleşme ve gelişme alanlarında konut kullanımına yönelik olarak planlanan alanları "konut alanı" olarak tanımlanıyor. Peki, imarda karma kullanım alanı nedir? Karma kullanım alanları nelerdir?

Memduh Büyükkılıç: İmarlı gelişmenin ve ekonomik kalkınmanın göstergesi enerji kullanımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir şehrin imarlı, planlı ve sağlık yapılaşması ile ekonomik kalkınmasının en büyük göstergesinin enerji kullanımındaki limitler olduğunu bildirdi...

Ortak kullanım alanları yönetmeliği!

Ortak kullanım alanları Kat Mülkiyeti Kanunu'nda açıklanıyor. Ortak Kullanım alanları olarak belirlenen alanlardan kat maliklerinin eşit şekilde faydalanabilme hakkı bulunuyor. İşte, ortak kullanım alanları yönetmeliği!

Ortak kullanım alanlarının işgali!

Kat mülkiyetine dahil olan apartmanlarda “ortak yerler” Kat Mülkiyeti Kanununun 4. maddesinde açıklanıyor. Peki, ortak kullanım alanlarının işgali nasıl olur? Ortak kullanım alanlarının işgali davası nasıl açılır?

Ortak kullanım alanlarının temizliği!

Ortak kullanım alanlarından kat maliklerinin eşit olarak faydalanma hakkı bulunuyor. Bu hak ortak kullanım hakkı olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ortak kullanım alanlarının temizliği nasıl olur ve kimler sorumludur?

baymak klima kullanımı Haberi

baymak klima kullanımı

Sıcaklıklar yükseliyor, kavurucu sıcaklar sağlığımızı tehdit ediyor. Yükselen derecenin çaresi ise basit; modern yaşamın vazgeçilmezi klimalar. Artık neredeyse herkesin evinde ya da iş yerinde, sıcak havalarda ortamın neminin ve ısısını ayarlayıp, bizlere konforlu bir yaşam ortamı sunan klimalar var. Peki klimaların doğru kullanıldığında sağlık açısından oldukça yararlı olduğunu biliyor muydunuz?


Bilimsel otoriteler tarafından yapılan açıklamaya göre; özellikle yaşlılara, kalp, tansiyon, şeker ve astım rahatsızlığı olan insanlara yeterli konforu sağladığı için klima kullanımı tavsiye ediliyor.


Yaşanılan ortamların 20-270C sıcaklık ve %40-60 bağıl nemde tutulması, insan sağlığı açısından ideal koşulları oluşturduğu gibi, yaşam kalitesini ve çalışma performansını artırmakta olduğu dünyada kabul edilmiştir. 


Nem oranının özellikle yaz aylarında fazla olması aşırı terleme, su kaybı ve strese sebep olmaktadır. Nemin ideal şartlara (%40-%60 arasına) düşürülmesi, konforlu...