26 / 04 / 2024

bayraklı 2015 konut projeleri

bayraklı 2015 konut projeleri

İzmir’in merkezi, “Yeni Kent Merkezi Projesi” ile kurulduğu yer olan Smyrna’ya dönüyor. 20 milyon metrekare inşaat kapasitesi olan bölge, toplam değeri 18 milyar doların üzerinde olan onlarca proje ile yeni baştan kuruluyor.

Exclusive Bayraklı'da kira garantisi!

Avcılar İnşaat projelerinden Exclusive Bayraklı’dan konut sahibi olanlara, 5 yıl boyunca ayda 7 bin lira garantili kira desteği sağlanıyor...

Modda Bayraklı İzmir konut fiyatları!

Modda Bayraklı İzmir konut fiyatları 338 bin TL'den başlayarak değişiyor. Modda Bayraklı projesi bu yıl sonu teslim ediliyor...

Avcılar Office 10 İzmir Bayraklı'da yükselecek!

İzmir Bayraklı'da konut, ofis ve alışveriş merkezi olarak yükselecek olan Avcılar Office 10 projesi, Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilecek..

2015 yılında Zonguldak'ta 6 bin 773 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından aralık 2015 konut satış istatistikleri açıklandı. Açıklanan istatistiki bilgilere göre, Ülkemizde 2015 yılında 1 milyon 289 bin 320 konut el değiştirirken, Zongludak’ta 2015 yılında 6 bin 773 konut satıldı.

Ali Dumankaya: Konut satışında bu yıl da rekor bekliyoruz!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, TÜİK 2015 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Dumankaya, siyasi istikrarla birlikte ekonomik istikrarın beraberinde geldiğini ve bunun da yılın son döneminde konut satışlarına yansıdığını söyledi.

Yalova Armutlu TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Yalova Armutlu TOKİ Evleri başvuru işlemleri için son gün 30 Kasım 2015. Konut fiyatları 105 bin 304 TL'den başlangıç gösteren projede 3+1 evler için 4 bin TL başvuru ücreti alınıyor.

CNR Emlak 2015 Fuarı bugün bitiyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının çeşitli projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut İş Yeri Satınalma. Kiralama ve Finansman Fuarı" bugün sona eriyor.

İstanbul Maketi, CNR Emlak 2015 Fuarı'nda sergilendi!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut. İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı başladı.

Gayrimenkul sektöründe TapuTakas ile yeni bir dönem açıldı!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı ‘CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı' 3. gününde de hareketli geçti.

Babacan Premium CNR Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıktı!

CNR Expo’da düzenlenen emlak 2015 – konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda,2015 yılı ağustos ayında yapımına başlanan Babacan Premium projesini tanıttı.

Ofton İnşaat dört projesini tanıtıyor!

OFTON inşaat gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

Ofton inşaat, Emlak 2015 Fuarı'nda projelerini sergiledi!

Ofton inşaat, Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

Babacan Premium projesi Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtıldı!

CNR Expo'daki 'Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda' Esenyurt'taki Babacan Premium projesi de tanıtıldı. İbrahim Babacan, "Projemizin ticari ve sosyal imkanları ile cazip fiyat olanakları var'' dedi.

bayraklı 2015 konut projeleri Haberi

bayraklı 2015 konut projeleri

2001 yılında düzenlenen "Kentsel tasarım uluslararası fikir proje yarışması" sonucunda ortaya çıkan fikirlerden yararlanarak, Alsancak Limanı'nın arka bölgesi ile Turan Mahallesi arasındaki 471 hektarlık alan 2003 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir'in yeni kent merkezi olarak ilan edildi. Bu şekilde başlayan ve bir anlamda İzmir'in özüne, kurulduğu yer olan Bayraklı (Smyrna)'ya dönüşünün vesilesi olacak "Yeni Kent Merkezi Projesi" önümüzdeki dönemde kente yeni ufuklar açacak. 


İzmir nefes alacak 


Şehirde dikkatleri üzerine çeken bölgede brüt 20 milyon metrekare inşaat kapasitesi mevcut. Bölge, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen gayrimenkul firmaları tarafından toplam değeri 18 milyar doların üzerinde olan onlarca proje ile yeni baştan kuruluyor. Yeni yollar, kavşaklar ve ulaşım imkanları ile desteklenen bölge; geniş yeşil alanları, parklar ve sahil şeridi ile İzmir'e nefes aldırıyor....