19 / 04 / 2024

Bayraklı Manavkuyu kültür merkezi ne zaman yapılacak

Bayraklı Manavkuyu kültür merkezi ne zaman yapılacak

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Manavkuyu’da yapılacak dev kültür ve spor merkezi için önemli bir çalışma başlatıldı. Manavkuyu Mahallesi’nde hayata geçirilecek projenin detayları da belli oldu.

İzmir Bayraklı'ya yeni kültür merkezi geliyor!

Bayraklı Belediyesi, Nafiz Gürman Mahallesinde hayata geçireceğe kültür merkezi ve cemevi projesinin temelini attı.

İzmir Bayraklı Belediyesi'nden yeni kültür merkezi!

Bayraklı Belediyesi 2016’da projelerine hız verdi. Manavkuyu Mahallesi’ne yapılacak çok amaçlı kültür ve spor merkezi projesinden sonra Postacılar Mahallesi’ne de bir kültür merkezi kazandırılması için düğmeye basıldı.

Bayraklı Manavkuyu'nun kültür merkezi için proje hazır!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Manavkuyu’da yapılacak dev kültür ve spor merkezi için önemli bir çalışma başlatıldı. Manavkuyu Mahallesi’nde hayata geçirilecek projenin detayları da belli oldu.

Bayraklı'ya 6. kültür merkezi!

Bayraklı Belediyesi'nin Nafiz Gürman Mahallesinde hayata geçirdiği kültür merkezinin kaba inşaatının yüzde 70'i tamamlandı. İçinde semt merkezinin de yer alacağı kültür merkezi inşaatı, toplamda bin 334 metrekare inşaat alanına sahip olacak.

İzmir Bayraklı'da kültür merkezi inşaatı yüzde 70 tamamlandı!

Bayraklı Belediyesi’nin Nafiz Gürman Mahallesinde hayata geçirdiği kültür merkezinin kaba inşaatının yüzde 70’i tamamlandı. Proje bittiğinde merkez bölgenin birçok ihtiyacına cevap verecek.

Bayraklı Nafiz Gürman Kültür Merkezi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Bayraklı Belediyesi'nin Nafiz Gürman Mahallesinde hayata geçirdiği kültür merkezinin kaba inşaatının yüzde 70'i tamamlandı. Proje bittiğinde merkez bölgenin birçok ihtiyacına cevap verecek.

Bayraklı'ya kültür merkezi inşa edilecek!

Bayraklı Belediyesi Nafiz Gürman Mahallesi'nde dört dörtlük bir kültür merkezi yapmak için çalışmalara başladı. İçinde kurs merkezleri ve semt evinin bulunacağı çok amaçlı kültür merkezinin bin 334 metrekarelik bir alan üzerine inşa edileceği öğrenildi.

İzmir Bayraklı'ya yeni kültür merkezi yapılacak!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yatırımlar devam ederken, Bayraklı Belediyesi, Nafiz Gürman Mahallesindeki kültür merkezinin temelini attı.

Bayraklı Kültür Merkezi hizmete giriyor!

İzmir Showband Grubu'nun özel konseriyle açılışı gerçekleştirilecek olan kültür merkezine tüm vatandaşları davet eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı her şeyin en iyisine layık. Yatırımlarımız, imkanlar dahilinde sürecek" dedi.

Kültür Bakanlığı Ayasafya ve Topkapı'yı yurtdışında tanıtacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü,Ayasofya, Topkapı Sarayı, Anadolu Medeniyetleri, Efes Örenyeri, Zeugma Mozaik, Türk İslam Eserleri Müzesi gibi büyük müzeler yurt dışında önemli noktalarda tanıtıcak

Kocaeli'de yeni OSB'ler yerine kültür ve spor öne çıksın!

Var olan 16 organize sanayi bölgesine yenilerini eklemeye hazırlanan Kocaeli'de plansız şekilde kurulan OSB'lerin kentin eşsiz ekolojik yapısına zarar verdiği belirtildi. Akademik çevreler, kentte turizm, kültür ve sporun öne çıkarılması gerektiği düşünce

ODTÜ, Antalya Ürünlü'yü kültür köyü yapıyor!

Antalyanın İbradı ilçesindeki Ürünlü köyünün "Kültür Köyü" olması için Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) tarafından hazırlanan proje, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kabul edildi

Kent ve Kültür Konferansı, mimarinin önderlerini ağırladı!

Contemporary İstanbul 'un 12. İstanbul Bienali onuruna düzenlediği “Kent ve Kültür ” konferansı, uluslararası arenadan fikir önderlerinin katılımıyla gerçekleşti

Bayraklı Manavkuyu kültür merkezi ne zaman yapılacak Haberi

Bayraklı Manavkuyu kültür merkezi ne zaman yapılacak

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Manavkuyu’da yapılacak dev kültür ve spor merkezi için önemli bir çalışma başlatıldı.


Bayraklı Belediyesi, önemli projeleri arasında yer alan kültür ve spor merkezi için düğmeye bastı. Manavkuyu Mahallesi’nde hayata geçirilecek projenin detayları da belli oldu. Mimarisiyle dikkat çekecek proje, 13 bin metrekarelik kapalı alan üzerine inşa edilecek. Projede, yüzme havuzu, spor alanları, sergi ve nikah salonu da yer alacak. 210 ve 320 koltuk kapasiteli iki ayrı konferans salonununda bulunacağı kültür merkezi ayrıca, toplantı ve seminerlere de ev sahipliği yapacak. 850 koltuk kapasiteli salonda ise farklı etkinlikler düzenlenebilecek. Bu salonun 315 metrekare genişliğinde bir sahnesinin de olacağı öğrenildi. Kültür merkezi projesinin hemen yanında da uzunluğu yaklaşık 24 metre olan kapalı yüzme havuzunun da yer alacağı belirtildi.


Bayraklı Belediye Başkanı...