24 / 04 / 2024

Bayraklı Kültür Merkezi hizmete giriyor!

Bayraklı Kültür Merkezi hizmete giriyor!

İzmir Showband Grubu'nun özel konseriyle açılışı gerçekleştirilecek olan kültür merkezine tüm vatandaşları davet eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı her şeyin en iyisine layık. Yatırımlarımız, imkanlar dahilinde sürecek" dedi.




Bayraklı Belediyesi'nin 75'inci yıl Mahallesi'nde yapımını tamamladığı kültür merkezi bugün törenle hizmete girecek.  İzmir  Showband Grubu'nun saat 20.00'deki özel konseriyle açılışı gerçekleştirilecek olan kültür merkezine tüm vatandaşları davet eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı her şeyin en iyisine layık. Yatırımlarımız, imkanlar dahilinde sürecek" dedi. 

İçinde düğün salonu, kütüphane, kurs merkezleri, derslikler ve semt merkezinin bulunacağı çok amaçlı kültür merkezi bin 200 metrekare alan üzerine 3 kat olarak inşaa edildi. Kültür Merkezi ile birlikte 75'nci Yıl Mahallesi'nde yapılacak meslek ve hobi kurs çalışmaları bu merkezde rahatlıkla verilebilecek. Öğrenciler kütüphaneden, vatandaşlar da düğün salonundan faydalanabilecek. 


Yeni Asır


Geri Dön