26 / 04 / 2024

Bayraklıda 2 binada çökme tehlikesi

Bayraklıda 2 binada çökme tehlikesi

İzmir'in Bayraklı ilçesinde temel kazısı sırasında su kanalının zarar görmesi ve kuvvetli yağış nedeniyle kazılı alanın su dolması üzerine 2 binada çökme tehlikesi meydana geldi.

Akbank'tan muhteşem kampanya! Teknosa’da 2.000 TL harca 500 TL İndirim kazan 

Ekonominin dar geçitten geçtiği şu günlerde Akbank en çok  masraf yapılan sektör olan teknoloji de indirim yaptı. "1008TEKNOSA500" davet kodu ile hemen Akbank Mobil’den Akbanklı olun Teknosa’da 2.000 TL harca 500 TL İndirim kodu avantajı kazan

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Tanzanya'da 2 milyar dolarlık demiryolu projesine imza atıldı!

Tanzanya'da 2 milyar dolarlık demir yolu projesine imza atıldı. Törene Ulaştırma Bakanı ve birçok bakan katılım sağladı.

Malatya'da çöken binada tadilat yapan işletmecinin ifadesi ortaya çıktı!

Malatya'da çöken binada tadilat yapan işletme sahibi Hikmet D, "Benim yaptığım tadilat bu yıkıma sebep olmamıştır" dedi.

TOKİ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar merkez ve Sandıklı'da 2 yeni okul inşa etmek için start verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'da 2 milyon TL'lik arazisinde çiftlik kuracak!

Her fırsat bulduğunda Urla'ya giden Kıvanç Tatlıtuğ, organik tarım ve bağcılığa merak sardı. Urla'da 2 milyon TL'ye arazi aldığı iddia edilen yakışıklı oyuncu burada bir çiftlik kurmayı hayal ediyor.

Bayraklı'da 1 ay içerisinde tüm riskli binalar yıkılacak!

İzmir Depremi'nde sonra çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 1 ay içerisinde Bayraklı'da tüm riskli binaların yıkılacağını söyledi.

TOKİ Tokat Turhal'da 2 okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek!

Konut yatırımları dışında eğitim yatırımları da hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek.

İzmir Bayraklı'da 12 mahalle için kat sınırlaması geliyor!

İzmir Bayraklı Mayıs Olağan Meclis Toplantısı'nda Bayraklı'da bina inşaatları konusu ele alındı. Mecliste 12 mahalle için kat sınırlaması önerisi getirildi. 

Bayraklıda 2 binada çökme tehlikesi Haberi

Bayraklıda 2 binada çökme tehlikesi

İzmir Bayraklı ilçesindeki 2 apartman çökme tehlikesi nedeniyle boşaltıldı.


Mansuroğlu Mahallesi 1593 Sokak'ta apartman inşa etmek amacıyla yapılan temel kazısı sırasında su kanalının zarar görmesi ve kuvvetli yağış nedeniyle kazılı alanın su dolması üzerine çevredeki 2 binada çökme tehlikesi meydana geldi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama, Kurtarma ve Önleme Şube Müdürlüğü ekipleri alan çevresinde güvenlik önlemi aldı ve biri 3, diğeri 4 katlı 2 apartmanda yaşayanları tahliye etti. 


Apartmanda yaşayanlardan Sezgin Hüseyinoğlu, yaşadıklarını şöyle anlattı:


"Yan tarafa temel kazdılar ama bizden izin almadılar. Burada bir kanal varmış, kazı sırasında zedelenmiş, yağış da şiddetli olunca kanalın patladığını söylediler. Kazılı alan suyla dolmuş. İtfaiye 'yıkılabilir, kayma olabilir' dedi. Biz de boşalttık. Çoluk çocuk komşuya gitti. Bu akşam eve giremeyiz herhalde."


İtfaiye ekiplerinin alanda su...