20 / 04 / 2024

bayraktar venezia

bayraktar venezia

Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nın girişimi ile yükselen Viaport Venezia projesinin satışyarı sürüyor. Daire fiyatları 276 bin 900 TL'den başlayan projede KDV oranı yüzde 1 olarak uygulanıyor...

Venezia Viaport Rezidans'ta minimum 276 bin 900 TL!

Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nın çalışması ile Gaziosmanpaşa'da yükselen Viaport Venezia projesinin daire fiyatları 276 bin 900 TL'den başlıyor. Projede minimum yüzde 5'lik peşinat ödemesi ile daire sahibi olmak mümkün...

Viaport Venezia'da yüzde 5 peşinatla 276 bin liraya!

Bayraktar ve Gürsoy Yatırım ortaklığı ile Gaziosmanpaşa'da yükselen Viaport Venezia projesinde daire fiyatları 276 bin 900 TL'den başlıyor...

Venezia Viaport Evleri 'nde yüzde 5 peşinat: 276 bin 900 TL'ye!

Konum olarak Gaziosmanpaşa'da yükselen Viaport Venezia projesinin daire fiyatları 276 bin 900 TL'den başlıyor. Şimdi alın, seneye ödeyin kampanyasının uygulandığı projede krediye uygun satışlar sürüyor...

Via Port Venezia Evleri Gaziosmanpaşa'da 276 bin liraya!

Kdv oranının yüzde 1 olduğu ve yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabildiği Via Port Venezia Evleri Gaziosmanpaşa'da bulunan dairelerin fiyatları 276 bin TL'den başlıyor...

Venezia Mega daire fiyatları!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Venezia Mega daire fiyatları 532 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.

Venezia Mega Kiptaş daire fiyatları ne kadar?

Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Venezia Mega Kiptaş projesi konut, ofis ve AVM alanlarından meydana geliyor. Peki Venezia Mega Kiptaş daire fiyatları ne kadar?

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Toplamda 221 adet yatay ofisten meydana gelen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy yatırım ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia Ofis projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ofislerin tavan yükseklikleri ise 3 metre 30 santimetre olarak belirlendi.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bir ofis projesi olarak tasarlanan Viaport Venezia projesinde 221 adet yatay ofis yer alıyor. Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayat geçirilen projede fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlıyor. Proje 25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçilen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor!

221 adet yatay ofisten meydana gelen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy işbirliği ile hayata geçiriliyor. Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa bölgesinde hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Proje Bayraktar ve Gürsoy imzası taşıyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Bayraktar ve Gürsoy yatırım ortaklığıyla hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor. Viaport Venezia kapsamındaki ofislerin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Fiyatlarının 339 bin liradan başlangıç gösterdiği Viaport Venezia projesinde çalışanlar otoparklardan ofislere direkt geçiş yapabiliyor. Bayraktar ve Gürsoy imzası taşıyan projede 221 adet yatay ofis bulunuyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde 339 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Viaport Venezia Ofis projesi Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı projesi olarak hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Bayraktar ve Gürsoy işbirliğiyle yükselen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor. Viaport Venezia projesi 25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor

bayraktar venezia Haberi

bayraktar venezia


 Viaport Venezia projesi Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzasıyla hayata geçirildi. Lokasyon olarak İstanbul'un Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da yer alan Viaport Venezia Evleri'nin içerisinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri mevcut durumda. 1,5 milyar TL yatırım bedeli ile hayat bulan projede satış süreci devam ediyor.


Dairelerin dışında aynı zamanda alışveriş alanları ve de ofis birimlerinin yer aldığı  Venezia Viaport Gaziosmanpaşa'da 2 bin 200 adet daire yer alıyor. Projenin daire fiyatları konut tiplerine göre şu şekilde: 


1 oda 1 salon daireler 276 bin 900 TL, 

2 oda 1 salon daireler 456 bin 751 TL, 

3 oda 1 salon daireler 581 bin 134 TL, 

4 oda 1 salon daireler 889 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.