19 / 04 / 2024

bayram ikramiyesi 2022

bayram ikramiyesi 2022

Milyonlarca vatandaş 2022 bayram ikramiyesinin ne kadar yatacağını merak ediyor. Bu yıl için yapılan birçok zam geçen sene açıklanan enflasyon oranı baz alınarak yapılmıştı. Peki bayram ikramiyesi nedir, kimlere verilir? Bayram ikramiyesine zam yapılacak mı?  İşte ayrıntılar...

Emekli bayram ikramiyesi ne kadar artacak? Emekli ikramiyesi Ramazan Bayramı'nda ne kadar olacak?

Ramazan Bayramı yaklaştıkça emekli vatandaşların gözü kulağı bayram ikramiyesine çevrildi. Peki 2022 Emekli bayram ikramiyesi ne kadar artacak? Emekli ikramiyesi Ramazan Bayramı'nda ne kadar olacak? İşte detaylar...

THY'den tüm çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi! THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Türk Hava Yolları çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi vereceği öğrenildi. Peki THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? İşte THY Bayram ikramiyesi ödeme takvimi.

Dul ve yetimlere ne kadar bayram ikramiyesi verilecek?

Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli olmuştu. Buna göre, Ramazan Bayramı bu sene 10 Nisan'da idrak edilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 2-5 Nisan tarihleri arasında yatırılacağını açıklamıştı. Dul ve yetim maaşı alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı?

Emeklilerin bayram ikramiyesi pul oldu! Kayıp en az 15 bin lira!

DİSK-AR'ın yaptığı bir araştırmanın sonuçlarına göre emekli bayram ikramiyesinin asgari ücrete oranı 2018 yılında yüzde 62 şeklinde iken 2024 yılında bu oran yüzde 18’e geriledi. Böylelikle de emekli vatandaşların asgari ücrete göre kaybı yalnızca 2024 yılında 15 bin Türk Lirası şeklinde oldu.

Emekli bayram ikramiyesi 3 bin TL oldu! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen emekli bayram ikramiyesi resmen 3 bin TL oldu. Emekli bayram ikramiyeleri, artık Ramazan ve Kurban bayramları öncesinde senede iki defa, toplamda 6 bin Türk Lirası şeklinde  ödenecek.

Emeklilere çifte müjde! Bayram öncesi 10 bin TL verilecek! 

Emekliler bayram ikramiyesi olarak bu sene 3 bin TL verilecek. Bayram ikramiyeleri için gün sayan emeklilere bayram öncesi 10 bin TL verilecek. İşte ayrıntılar...

Emekli bayram ikramiyesi 8 bin 246 TL! Milyonlarca emekliyi ilgilendiren son dakika hesabı!

EYT'liler dahil toplam sayıları 16 milyona ulaşan yüksek enflasyon ortamında bütçelerini denkleştirmeye çalışırken, aldıkları bayram ikramiyeleri de enflasyon ve döviz karşısında eriyor. Emekli bayram ikramiyesinin 8 bin 246 TL olması gerekiyordu. İşte o hesap....

Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran flaş gelişme! Bayram ikramiyesi bu hafta meclis gündemine geliyor!

Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran flaş bir gelişme yaşandı. Paylaşılan detaylara göre emekli vatandaşları yakından ilgilendiren bayram ikramiyesinin bu hafta meclis gündemine gelmesi bekleniyor. 

Emeklilere 3 bin TL bayram ikramiyesi komisyondan geçti!

Milyonlarca emeklinin dört gözle başladığı bayram ikramiyesinin 3 bin Türk Lirası'na yükseltilmesini öngören madde komisyondan geçti.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Emeklilerin bayram ikramiyesi 3 bin TL oldu!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen emekli bayram ikramiyesinin ne kadar olacağı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada emeklilerin bayram ikramiyesinin yüzde 50 artışla 3 bin TL olacağını duyurdu.

SGK uzmanı Erdursun’dan emekliye bayram ikramiyesi hesabı. Tam 10 bin 625 TL

Emekliler, yaklaşan bayram öncesi açıklanacak ikramiye rakamını merakla bekliyor. Birçok rakam üzerinde konuşulurken SGK Uzmanı Özgür Erdursun,verilmesi gereken tutarı hesaplayarak sosyal medya hesabından paylaştı.

'Emekli bayram ikramiyesini 5 bin TL yapacaklarını düşünmüyorum' diyen ekonomist duyduğu rakamı açıkladı!

Milyonlarca emekli yılda iki kez bayram ikramiyesi alıyor. 2023'te 2 bin TL olan bayram ikramiyelerinin bu sene ne kadar olacağı merak ediliyor. 'Emekli bayram ikramiyesini 5 bin TL yapacaklarını düşünmüyorum' diyen ekonomist duyduğu rakamı açıkladı.

Emekliler pür dikkat bayram ikramiyesi müjdesini bekliyor! Emekliye 6 bin TL ikramiye mi geliyor!

Emeklilerin 2024 yılında alacağı zamlar duyuruldu. Bu süreçte en düşük emekli maaşı 10 bin lira olurken, 6-7 Şubat’ta zam farkının hesaplara geçmesi ile beraber emekliler yüzde 49,25 oranındaki zamlı maaşlarını aldılar. Şimdi sırada emekli ikramiyesi var!

Emeklilerin bayram ikramiyesi 15 bin TL olacak mı? Milyonlarca emekliye flaş haber!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer emeklilerin bayram ikramiyesinin yükseltilmesi gerektiğine dikkat çekerek rakam verdi. İşte Taşçıer'in o açıklaması...

bayram ikramiyesi 2022 Haberi

bayram ikramiyesi 2022

Milyonlarca vatandaş 2022 bayram ikramiyesinin ne kadar yatacağını merak ediyor. Bu yıl için yapılan birçok zam geçen sene açıklanan enflasyon oranı baz alınarak yapılmıştı. Peki bayram ikramiyesi nedir, kimlere verilir? Bayram ikramiyesine zam yapılacak mı?  İşte ayrıntılar...

Bayram ikramiyesi nedir, kimler alabilir?

Bayram ikramiyesi, Türkiye'de yaşayan emeklilere ve SGK ilgili mevzuat kapsamında gelir veya aylık alan vatandaşlara Ramazan ve Kurban bayramları öncesinde yapılan ödemelerdir. Söz konusu ikramiyeler, SGK emekli aylığı, vazife malullüğü aylığı, yaşlılık aylığı, malullük aylığı, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri alan vatandaşlara ödenir.

Öte yandan Kurumdan aylık alan; gaziler, şehit yakınları, güvenlik korucuları, muharip gaziler, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören sivil vatandaşlar ile bu kişilerin hak sahiplerine bayram ikramiyesi ödemesi yapılmaktadır.

Bayram ikramiyesi için...